Regisztráció Elfelejtett jelszó

Wizz Air

Itt a fordulat

#1502454 TrendMan Előzmény: #1502453

Köszi.

Nincs itt a fordulat, majd talán az 5 nagybefektető dönti el, mikor lehet egyáltalán.

Itt a fordulat

#1502453 Koffein Előzmény: #1502452

Nem tudom, hogy itt-e a fordulat... oldalazást érzek, amíg nem jön egy újabb pozitív hír, vagy negatív... kb 11,4-13,5 közt várnám a mozgást...

Ebben a hírben a 13%-os short állomány az infó, ami fontos infó szerintem...

20 nappal ezelőtti infó:

Bloomberg adatai szerint legalább 5 befektető jelenleg több mint 4,5 millió darab short pozícióval rendelkezhet, amely a tőzsdén jegyzett részvények 4,5 százalékát teszik ki.

Nem rossz, de nem is jó

#1502173 Koffein

Wizz Air: Közzétette ma reggel a Wizz Air az augusztusi utasforgalmi számait, előző hónapban összesen 6,2 millió utas utazott a társaság gépein, ami 1 százalékos javulást jelent a tavalyi időszakhoz képest. A kihasználtság is javulni tudott így, az előző évi 94,1 százalékról 95,4 százalékra emelkedett. A társaság emellett jelezte, hogy a Pratt & Whitney hajtóművek meghibásodása miatt az összes utaskapacitás 0,4 százalékkal esett vissza év/év alapon.

.

#1500307 Fornit

https://www.portfolio.hu/uzlet/20240524/tobb-elemz...

A chart úgy néz ki rossz jelentést vártak előzőleg.

"2020 óta első alkalommal tudott nyereséges lenni a Wizz Air a március 31-én lezárult üzleti évben, ennek ellenére azonban a Barclays és a Morgan Stanley is csökkentette a vállalat részvényeire vonatkozó célárát a gyorsjelentést követően.

Ahogy arról csütörtökön a Portfolio is beszámolt, 4 év után először lett nyereséges a Wizz Air, ezt követően pedig az idei pénzügyi évre vonatkozóan is erős egyszámjegyű bevételnövekedést, valamint 500 és 600 millió euró közötti profitot vár a légitársaság."