:))
https://index.hu/gazdasag/2024/08/01/letelepedesi-...
Meg mernék esküdni, hogy idén és évről-évre egyre több ázsiai arc 'forog' Budapesten.
Lehet, hogy sokan turisták, de szerintem nálunk ugyanúgy zakatol a bevándorlás, mint az többi - nyugati - országban, csupán másképp van tálalva.
"A Szuverenitásvédelmi Hivatal legújabb jelentésében a kínai koronavírus-vakcina szándékos lejáratásával vádolja a magyar médiát."
Ha egyszer felkérnek diktátornak, Lánczi T. is csatlakozhat azoknak a nersevik férgeknek a sorába, akik végignézhetik hogy hal kínhalált minden leszármazottjuk, ahogy sorozatban kapják a hatásosat és biztonságosat.
"Az állami tulajdonú gazdasági társaságoknál 2024-ben megtakarítást kell
elérni a személyi jellegű ráfordításoknál, olvasható abban az Orbán
Viktor által aláírt kormányrendeletben, ami szerda este jelent meg a
Magyar Közlönyben."
"Lantos és Nagy ugyanis most kivételesen magas, 27 százalékos emelést
kaptak, így ők mostantól havi 6 millió 362 ezer forintra jogosultak,
éves bruttó fizetésük pedig túllépte a 76 millió forintot."
Nem vagy hibás, futottak az események után. Bármilyen hír hamarabb megjelent a telexen, indexen, 444en, 24hun, hvgn mint az rtl-en... sőt, az atv is hamarabb hozott le fontosabb hírt, mint az rtl... az is igaz, a celeb híreket, meg az rtl hozta le gyorsabban.. :))
Lehet én vagyok a hibás, eszembe se jutott eddig ezt az oldalt (is) követni.
kiszámolták és nem éri meg nekik az újságírók etetése... több bulvár, még kevesebb hír.. mehet ki merre lát...
Ha tanker szállításhoz kell nyúlni, akkor kb 10%-al emelkedhet az üzemanyag... ez majd kihat mindenre...
https://www.portfolio.hu/uzlet/20240726/ujabb-ford...
nagy gond lehet a cég háza táján, ha senkinek nem kell, de a spanyoloknak sem kellenek a magyarok..
most már kiváncsi vagyok, hogy inkább hagyják becsődöltetni, vagy a kormány fogja felvásárolni, vagy duzzogva hagyják, némi megkötéssel, hogy hernádiék beszálljanak...
Legalább tudjuk, hogy ezért vették fel a kínai hitelt.
ma Orbán megduplazta a családi adokedvezmeny összegét.
Isten bizony valamelyikünk itt Vitya, vagy követ minket...
Az egész oooobán beszéd peremfeltétele h trump nyer. Ha nem akkor kezdjük el vazelinnel kenni a seggünket. Sztem
így is, úgy is szívni fog, mert benne van a pakliban, hogy nem választják újra, hisz nem erre kapta a felhatalmazást.