Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

"A Szuverenitásvédelmi H…

#1501593 Fornit

"A Szuverenitásvédelmi Hivatal legújabb jelentésében a kínai koronavírus-vakcina szándékos lejáratásával vádolja a magyar médiát."

Ha egyszer felkérnek diktátornak, Lánczi T. is csatlakozhat azoknak a nersevik férgeknek a sorába, akik végignézhetik hogy hal kínhalált minden leszármazottjuk, ahogy sorozatban kapják a hatásosat és biztonságosat.

személyi jellegű ráfordítások

#1501592 Fornit

"Az állami tulajdonú gazdasági társaságoknál 2024-ben megtakarítást kell elérni a személyi jellegű ráfordításoknál, olvasható abban az Orbán Viktor által aláírt kormányrendeletben, ami szerda este jelent meg a Magyar Közlönyben."

"Lantos és Nagy ugyanis most kivételesen magas, 27 százalékos emelést kaptak, így ők mostantól havi 6 millió 362 ezer forintra jogosultak, éves bruttó fizetésük pedig túllépte a 76 millió forintot."

RTL

#1501588 Koffein Előzmény: #1501584

Nem vagy hibás, futottak az események után. Bármilyen hír hamarabb megjelent a telexen, indexen, 444en, 24hun, hvgn mint az rtl-en... sőt, az atv is hamarabb hozott le fontosabb hírt, mint az rtl... az is igaz, a celeb híreket, meg az rtl hozta le gyorsabban.. :))

Még versenybe vagyunk a Talgoért

#1501500 Koffein

https://www.portfolio.hu/uzlet/20240726/ujabb-ford...

nagy gond lehet a cég háza táján, ha senkinek nem kell, de a spanyoloknak sem kellenek a magyarok..

most már kiváncsi vagyok, hogy inkább hagyják becsődöltetni, vagy a kormány fogja felvásárolni, vagy duzzogva hagyják, némi megkötéssel, hogy hernádiék beszálljanak...

Lézer Jani terel

#1501494 matgab Előzmény: #1501472

ma Orbán megduplazta a családi adokedvezmeny összegét.

Isten bizony valamelyikünk itt Vitya, vagy követ minket...

Lézer Jani terel

#1501491 Spade Előzmény: #1501489

Az egész oooobán beszéd peremfeltétele h trump nyer. Ha nem akkor kezdjük el vazelinnel kenni a seggünket. Sztem

Lézer Jani terel

#1501490 Koffein Előzmény: #1501489

így is, úgy is szívni fog, mert benne van a pakliban, hogy nem választják újra, hisz nem erre kapta a felhatalmazást.

Lézer Jani terel

#1501489 Spade Előzmény: #1501488

meloni ha nem táncol akkor szopni fog egy államcsődöt, szinte az összes államkötvénye az ecb kezében van

Lézer Jani terel

#1501488 Koffein Előzmény: #1501486

értem én :)

oszt meloni barátunkkal mi a helyet? miért engedi hogy a migriket hozzájuk vigyék a soribá hajói?