Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Bidé koronavírusos

#1501352 Koffein Előzmény: #1501341

Aszondják 5 napja senki nem látta Joe bácsit, a fehér ház is az x-ről tudta meg, hogy befejezte... egyesek már arra spekulálnak hogy haldoklik és az országot már senki nem irányítja... habár eddig se nagyon, automata módba tolta a back office a bizniszt..

Gender kérdés mindent átsző

#1501297 matgab Előzmény: #1501279

ezek a liberálisok hol sírdogálnak a kvóta rendszerek (numerus clausus) miatt , hol meg erőltetik... az isten sem igazodik ki rajtuk!

Gender kérdés mindent átsző

#1501279 Koffein

Ez azért nem semmi :-/

"A Newsom által szignált jogszabály megakadályozza, hogy kötelezzék az iskolák személyzetét, hogy információkat osszanak meg a szülőkkel a gyermekeik szexuális orientációjáról"

https://www.economx.hu/kulfold/elon-musk-kaliforni...

Ez volt Kalifornia, forduljunk rá New Yorki tőzsdére:

"A Nasdaq 2026-ig fokozatosan diverzitási kvótákat akar látni a náluk jegyzett cégek életében, ennek keretein belül legalább két „diverz” igazgatótanácsi tagot köteles minden cég felvenni: nőket, alulreprezentált kisebbségieket vagy LMBTQ-irányultságúakat."

https://hold.hu/holdblog/texas-txse-nyse-blackrock...

Trump élete egy hajszálon múlt

#1501247 Koffein Előzmény: #1501245

Itt mondta, szerintem elég uncsi interjú... :)

már nem emlékszem pontosan, vagy a politika vagy 24es kampány részben említi, hogy setét világ ez a politika... be van címkézve, nem kell az egészet lejátszani.. :)


Trump élete egy hajszálon múlt

#1501245 TrendMan Előzmény: #1501243

Húha, ebben a hőségben úgy látszik nem ástam bele magamat elég mélyen, de legalább tudjuk, hogy Spade mindent lát :-)

Ha Trump lánya ilyen értelmeseket tud mondani, akkor van esély rá, hogy nem egész kattant a család ;-)

Trump élete egy hajszálon múlt

#1501243 Koffein Előzmény: #1501240

Kamuba annyira nem hinnék, mert egy tized mp-en múlt, hogy nem az agya loccsant ki. Ha nem fordítja el a fejét a súgó gép felé, akkor hallott. Ezért nem hinném, hogy bevállalná Trump az önmerényletet.

Abban nincs kétség, hogy le fogja vadászni azokat, akik utána mentek... klintonék, bidéék, sorosékat, ügyészek közt is lesz kaszabolás...média munkások is kapni fognak, habár ők szóba, de a megszégyenítésük az csőre lesz töltve, hogy uszítottak ellene, meg akarták öletni...

Hallgattam Trump lány interjút, úgy fogalmazott, hogy a politika nagyon sötét világ, amiben nem szeretne részt venni, neki és a családjának elég volt az első ciklus... kíváncsi leszek, hogy csak blabla volt, vagy ismét behúzza őket a hatalom mámora...

Trump élete egy hajszálon múlt

#1501241 Spade Előzmény: #1501240

jajaja tuti kamu volt trumpi csak megcsúszott és elesett közben meghorzsolva a fülét, ahogy a bábmédia irta világszerte, A tüzoltó viccből kapott fejlövést de a sebe csak málnaszörp. A temetése után majd felugrik a koporsóból és hazamegy jól bevacsizni és lefekszik aludni a nehéz napok után Talán hancurozik is egy nagyot . És nagyon veszélyes ember trumpi hiszen gyorossuri és feketerock (akinek a reklámjában szerepelt a merényló ez is milyen vicces már) univerzumát majd picsánrugja a leendő elnök Az is vicces h a bajszoshoz hasonlítja az univerzum közte a vastagon lezsírozott hazai dodo ellenzék meg felpumpált idiota hívei, pedig Gyoros elődei pénzelték bajszi hatalomra kerülését és felfegyverkezését is, De ha harapod az ilyen kamukat örcsizhetsz mert sztem lesz még ilyen novemberig

Trump élete egy hajszálon múlt

#1501240 TrendMan Előzmény: #1501238

Egy kamu merényletet is el tudok képzelni.

Trump állítólag azért lehet veszélyes ezúttal, akármit is jelentsen a 'veszélyes', mert mostanra megismerte azt, hogyan működik az adminisztráció, ami legutóbb még egy komoly féke volt a tevékenységének.

És ugye tudjuk azt is, hogy Trump se teljesen normális, bár másképp nem az, mint Biden.

Trump élete egy hajszálon múlt

#1501239 Koffein Előzmény: #1501238

megy a spekuláció https://nypost.com/2024/07/15/us-news/veteran-snip...

“I’m very familiar with the layout of these types of things and what the job should be,” retired sniper Dallas Alexander said in an Instagram post Sunday of the previous day’s attempted assassination at Trump’s rally in Butler, Pa.

“And yesterday what happened, I have no doubts in my mind that the shooter had help from somewhere within an agency, an organization, or the government,” Alexander stated firmly.

Trump élete egy hajszálon múlt

#1501238 Koffein Előzmény: #1501230

Meglátjuk, 2 év múlva okosabbak leszünk, hogy mit csinál..

Amúgy ahogy olvasom, az elkövető előélete eléggé tiszta, 20évesen nulla közösségi média jelenlét, nulla politikai hsz, republikánus szavazóként regisztrálták, de bidennek adományozott... 2-3 percig nézték a mesterlövészek és csak azután szedték le, ahogy tüzelt? rendőröknek és titkos szolgálatnak szóltak többen is, és semmit nem csináltak, csak nézték az elkövetőt? Érdekes, nagyon érdekes...