Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Pogátsa a leggazdagabb országok titkairól

#1501059 Koffein
érdekes, egy kis történelem, adózás stb...

Agykárosodás a SEAL-kommandósoknál

#1501043 Koffein

így játsszon katonásdit az ember

https://hvg.hu/tudomany/20240701_agykarosodas_robb...

"Garázsajtajára egy cetlit ragasztott, amiben leírja a tüneteit: emlékezetkiesés, hangulatingadozás, fejfájás, szorongás, fáradtság, álmatlanság és impulzivitás.

A férfi agyát az amerikai Védelmi Minisztérium marylandi laboratóriumában vizsgálták. A vizsgálatok révén olyan agykárosodást találtak, amely csak olyan emberek agyában keletkezik, akik hosszabb ideig voltak kitéve ismétlődő robbanáshatásnak. A SEAL-kommandósok esetében ez saját fegyverük elsütéséből származik, a vizsgált katonákat nem érte ellenséges találat. Amikor elsütnek egy fegyvert, a golyó kilövése utáni energiahullámok áthaladnak az agyon, és visszhangként visszaverődnek a szövetekről. Egy-egy ilyen hullám ereje képes agysejteket is tönkretenni."

Nincsenek zsidók, nincsenek tüntetések

#1500880 Koffein Előzmény: #1500871

Lehet ezért sem hisztizik annyira António bácsi, hogy népirtást követnek el szudánba...

Nincsenek zsidók, nincsenek tüntetések

#1500871 TrendMan Előzmény: #1500869

Na, hát a szudáni valóságban még ennyi rendezés sem volt, ott azóta folyamatosan a törzsi valóságban élnek.

Ez a fejlett világbeli olvasó számára átláthatatlan és követhetetlen, talán ezért vált ki kisebb visszhangot.

Nem tudom, hogy a palesztin-párti tüntetőket ki és mennyire fizeti meg, de simán elképzelhetőnek tartom ezt is.

A valóság, az internet korában különösen, mindig manipulált, talán ezért sem érdemes túl sokat forgolódni a neten.

Nincsenek zsidók, nincsenek tüntetések

#1500869 Koffein Előzmény: #1500861

Évente egyszer előveszik, körbemegy a sajtóban és ennyi. Ölik egymást, jól van, legyint a nép, és lobogtatják tovább a palesztin zászlót, mert ezért kapják az órabért... :)

A közel kelet nagyon komplikált, főként az angolok a hibásak, hogy kialakult ez a helyzet, mert 1800-as években, amikor elindultak a hódító útjukra, akkor ők huzigálták a határvonalakat, azelőtt nem volt határ, csak klánok voltak. Ezért is olyan egyenes a határ, mert fogták a vonalzót és meghúzták.. a törzseket, ki hova tartozik magasról lecsinálták... kiemeltek egy klánt/családot és őket kezdték pénzelni, egyezkedtek velük, és tették meg országok vezetőivé. Odaültettek az új uralkodó mellé egy angol konzult, hogy ha kellett valami rajta keresztül tudták intézni a fegyvereket, katonai támogatást... afrika ugyanez, csak ott francia, belga befolyás is befigyelt, más vonalzók ugyan, de nem vették figyelembe a törzseket, ki hova tartozik, meghúzták a határvonalat, ezért is van ennyi balhé, azon kívül, hogy kiszipolyozza a nyugat, van egy temérdek törzsi ellentét...