Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Biden összekeverte a szezont a fazonnal,

#1501198 Koffein Előzmény: #1501197

Szerintem Obamáig volt némi illúzió, hogy az elnök dönt az ügyek sorsáról. Trámpnál már lehetett kételkedni, hogy nem, de Bidennél jól létszik, hogy az elnök semmit nem csinál, azt se tudja hol van, kivel beszél, az alelnök és a háttérben dolgozó back office elviszi az ország irányítását és a saját szájuk íze szerint alkotják a törvényhozást, az ország gazdaságát, külpolitikáját...

Most sem az fáj a demokrata párt támogatóinak, hogy Biden ilyen állapotban van, hanem az, hogy az embereknek nem tetszik ,hogy egy szenilis vén ember képviseli őket, aki azt se tudja milyen világon van... ami a podcastekből is kiderül, a közbiztonság sokat romlott az elmúlt 4évben, a mindennapi megélhetés drágult...

Szóval, az átlag embernek is a töke tele van, hogy a pc túl lett tolva, a rasszista kártya csúcsra van pörgetve, a határvonalak amik eddig álltak mint a cövek, ki lettek tolva a fenébe..

Mindezt azért is sikerült elérni, mert nincs és nem is volt igazi elnöke az országnak, és a lobbi bármit elintézett, amit nem szégyellt... amit most látunk, az csak kirakat...

Biden összekeverte a szezont a fazonnal,

#1501197 TrendMan

-->Trumpot a saját alelnökével, Zelenkszijt Putinnal, majd kijelentette: "Tökéletesen fit vagyok!"

Olyan ez, ami Biden körül történik, mintha a Csupasz Pisztoly valamelyik (kevésbé sikerült) folytatását néznénk és kapkodnánk a fejünket, hogyan lehet ilyen blőd poénokat kitalálni?

https://index.hu/kulfold/usa/feher_haz/2024/07/12/...

https://www.welt.de/politik/ausland/article2524839...

Az a kérdésem, hogy mi változott meg időközben?

Emlékszünk, hogy már a Genesis tréfálkozott Ronald Reagen-nel, de az akkori Ronald Reagen egy siheder volt, a mostani jelöltekhez képest:



Pogátsa a leggazdagabb országok titkairól

#1501059 Koffein
érdekes, egy kis történelem, adózás stb...

Agykárosodás a SEAL-kommandósoknál

#1501043 Koffein

így játsszon katonásdit az ember

https://hvg.hu/tudomany/20240701_agykarosodas_robb...

"Garázsajtajára egy cetlit ragasztott, amiben leírja a tüneteit: emlékezetkiesés, hangulatingadozás, fejfájás, szorongás, fáradtság, álmatlanság és impulzivitás.

A férfi agyát az amerikai Védelmi Minisztérium marylandi laboratóriumában vizsgálták. A vizsgálatok révén olyan agykárosodást találtak, amely csak olyan emberek agyában keletkezik, akik hosszabb ideig voltak kitéve ismétlődő robbanáshatásnak. A SEAL-kommandósok esetében ez saját fegyverük elsütéséből származik, a vizsgált katonákat nem érte ellenséges találat. Amikor elsütnek egy fegyvert, a golyó kilövése utáni energiahullámok áthaladnak az agyon, és visszhangként visszaverődnek a szövetekről. Egy-egy ilyen hullám ereje képes agysejteket is tönkretenni."

Nincsenek zsidók, nincsenek tüntetések

#1500880 Koffein Előzmény: #1500871

Lehet ezért sem hisztizik annyira António bácsi, hogy népirtást követnek el szudánba...