Regisztráció Elfelejtett jelszó

Budapest

kézműves sör fellendülése Budapesten

#1500724 Ddavid Előzmény: #1500720

Őszintén megmondva én nem érzem azt a hatalmas különbséget a búza, szűretlen, sima sörök tekintetében ami megéri ezt a felárat. Az ízesíteteteknél más a helyzet, de ahogy villanyos bandi is nyomja mostansg, meg a sok influencer más témába, "Örüljünk, hogy kapni lehet" azt hogy mennyiért már lényegtelen.

Téteteket meg lehet tenni!!!

#1500699 Spade Előzmény: #1500697

Na hála istennek, karógeri folytathatja tovább a karósítást a szabadság földjének útjain. Már hiányzott

Szinte már mátrix

#1500698 TrendMan Előzmény: #1500697

Nem tudom, hogy a valóság spontán gyárt ilyen forgatókönyveket vagy ez egy manipulált helyzet, de igen durva feszkó van benne.


Karácsony elnézést kért ... Vitézi rendel ...

#1500692 TrendMan Előzmény: #1500691

Főpolgármester-választás: Vitézy két kerületben kéri az eredmények megsemmisítését, a szavazás megismétlését

A Partizán azzal a kérdéssel fordult az NVI felé, hogy milyen, az eredmények megállapításával szembeni határozatok érkeztek hozzájuk a tegnapi 16:00 órás határidőig.

A Nemzeti Választási Iroda az alábbi választ adta:

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy további eredmény elleni jogorvoslati kérelmet nyújtott be 2024.06.13-án a Nemzeti Választási Bizottságnak (NVB) címezve. A IV. és a VII. kerület vonatkozásában kérvényezte az eredmények megsemmisítését és a szavazás megismétlését.

Hozzátették: a Nemzeti Választási Bizottság még nem tárgyalta a beadványt.

A Telex ma délelőtt közölte, hogy Vitézy Dávidék már hétfőn beadtak egy fellebbezést, amiben új választást akartak a IV. és a VII. kerületben, de az a Fővárosi Választási Bizottság 4:3 arányú szavazással elutasította.

...

Milyen jó is lenne, ha mindenki azokban a kerületekben, ahol számára a kimenetel nem volt kedvező kérné a szavazás megismétlését és közbe kritizálná a másik felet, hogy csak az az eredmény jó neki, ha ő győz ...

Karácsony ingatag? Kezében egy lapát?

#1500680 Spade Előzmény: #1500675

Mongyuk magyargy a választási törvényekhez nem ért. a büntetőjoghoz igen valszeg onnan hozta át a motozást.DE én a csinos nők botozását akarom mondani motozását szivesen vállalom

Karácsony ingatag? Kezében egy lapát?

#1500675 TrendMan Előzmény: #1500669

Motozás lesz! Vagy nem lesz!?

"Nincs garancia ugyanis az érvénytelen urnák felnyitását követő esetleges manipulációk kizárására. Mint fogalmazott, az érvénytelennek minősített, mert csak Szentkirályi Alexandrára húzott X-et tartalmazó szavazólap könnyen érvényessé tehető azzal, hogy egy másik, még versenyben lévő jelölt neve mellé is utólag X-et húz valaki. Ezt pedig bármelyik jelenlévő megteheti, ha nincs ott az urna felbontásánál az ellenérdekű fél delegáltja. Márpedig erre nincs kötelezettség, csupán lehetőség. Magyar György ezért a jelenlévők motozását is indokoltnak tartja annak érdekében, hogy senkinél ne lehessen toll.

Az 1990 utáni magyar történelemben több példa is volt a szavazatok újraszámlálására, de új választás kiírására eddig nem. "

https://index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasz...

Karácsony ingatag? Kezében egy lapát?

#1500669 Spade Előzmény: #1500664

sztem jobb lenne ha karogeri nyerne az ujraszámolásnál, mert különben addig fogunk újra meg újra főpolgármesteri választásra járni amig megint nem ő nyer, Mert kiválóan meg tudja magyarázni h ha nem ő nyer az csakis csalás lehet, És a végén már itt lesz a szavazatszámolásoknál a nato,az eu,az usa nagykövet a világbank a valutaalap, az ensz, meg a who

Karácsony ingatag? Kezében egy lapát?

#1500664 Spade Előzmény: #1500659

nekem mind1 győzzón akinek több érvényest számolnak a végén