Szerintem olyasmit nem ígért, hogy lemond.
Igaz közvetetten vissza lehet ilyesmire következtetni, de ez a politika világában már nagyon elvont okoskodás lenne.
Szerintem olyasmit nem ígért, hogy lemond.
Igaz közvetetten vissza lehet ilyesmire következtetni, de ez a politika világában már nagyon elvont okoskodás lenne.
Van egy olyan közmondás, hogy "az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó".
Amúgy nekem mindegy, meglátjuk mit tud átverni egy ilyen összetételű közgyűlésen...
Hát, szerintem se lenne jó lépés a részéről lemondani, melyik fityeszes lépne ilyet a helyében?
A demokrácia ilyen kínos iparág, sokszor ellenszenves jelöltekre esik a választás.
Ez a jó ember, nem azt mondta, hogy akkor is új választások lesznek, ha nyer? erre meg... amúgy egyebet nem is vártam volna.. :)
"A választási folyamat átláthatatlansága miatt még azt is vállaltam volna, hogy az egész városban ismételjük meg a főpolgármester-választást, immár mentesen minden politikai és jogi manipulációtól. A Kúria jogerős döntése azonban ezt a vitát lezárta. A főpolgármesterségről természetesen nem mondok le, mondjanak le azok, akik félre akarták vezetni a budapestieket és akik képtelenek voltak egy tisztességes újraszámlálást levezényelni."
https://www.facebook.com/karacsonygergely/posts/10...
Nem békés az átmenet, kutyába se veszik őket:
Őszintén megmondva én nem érzem azt a hatalmas különbséget a búza, szűretlen, sima sörök tekintetében ami megéri ezt a felárat. Az ízesíteteteknél más a helyzet, de ahogy villanyos bandi is nyomja mostansg, meg a sok influencer más témába, "Örüljünk, hogy kapni lehet" azt hogy mennyiért már lényegtelen.
Áá, még lehetnek egyéb forgatókönyvek:
Na hála istennek, karógeri folytathatja tovább a karósítást a szabadság földjének útjain. Már hiányzott
Nem tudom, hogy a valóság spontán gyárt ilyen forgatókönyveket vagy ez egy manipulált helyzet, de igen durva feszkó van benne.
Megnyugodhatunk, 41 szavazattal KariGeri nyert
https://telex.hu/belfold/2024/06/14/vitezy-363-kar...
Megmarad a város szabadság földjeként, a közgyűlés összetétele nem számít, csak a név, a márka, ami identitást ad... :))
Ki lesz a nyertes? :)
A Partizán azzal a kérdéssel fordult az NVI felé, hogy milyen, az eredmények megállapításával szembeni határozatok érkeztek hozzájuk a tegnapi 16:00 órás határidőig.
A Nemzeti Választási Iroda az alábbi választ adta:
Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy további eredmény elleni jogorvoslati kérelmet nyújtott be 2024.06.13-án a Nemzeti Választási Bizottságnak (NVB) címezve. A IV. és a VII. kerület vonatkozásában kérvényezte az eredmények megsemmisítését és a szavazás megismétlését.
Hozzátették: a Nemzeti Választási Bizottság még nem tárgyalta a beadványt.
A Telex ma délelőtt közölte, hogy Vitézy Dávidék már hétfőn beadtak egy fellebbezést, amiben új választást akartak a IV. és a VII. kerületben, de az a Fővárosi Választási Bizottság 4:3 arányú szavazással elutasította.
...
Milyen jó is lenne, ha mindenki azokban a kerületekben, ahol számára a kimenetel nem volt kedvező kérné a szavazás megismétlését és közbe kritizálná a másik felet, hogy csak az az eredmény jó neki, ha ő győz ...