Nem múlt el negyven, csupán sokat étkezik Fidesz kartársakkal kapcsolatépítési szándékkal.
Nem múlt el negyven, csupán sokat étkezik Fidesz kartársakkal kapcsolatépítési szándékkal.
Balra az ország legfiatalabb polgármestere. Én ránézésre elhinném, hogy elmúlt 40.
Elég gázul hangzik. Új tagok hozásáért nem fizetnek jutalékot? :))
Itt a friss meleg tagkártyaaaa! Vegyék!vigyék!!
"Alap (3000 Ft), Kiemelt (5000 Ft) és Prémium (10000 Ft), valamint Egyéni
szintű kártyákat árulnak, ezek megváltása után lehet majd a szinteken
egyre feljebb lépni, a kezdőtől (0-5 hónap), a hatodik szintig (24 hónap
felett). Ezeknek is van fantázianeve, a kezdő a piros, ilyenkor a
tagkártya tulajdonosa még csak “rálépett az útra, ami a változáshoz, és
egy élhetőbb országhoz vezet”, de a platina szintű tag már “igazi
rendszerváltó, aki a végsőkig kitart az elhatározása mellett, az
elkötelezettség megtestesítője, aki minden akadályt leküzd, hogy elérje a
kitűzött célokat”./HVG
Hatalmas innováció,a politikai MLM, mpéter barátnője anyja sztem nem kispályás bazmeg.Várom az új kártyákat NER váltó lovag tagkártya,, Tisza jachtklub tagkártya. Éééés a nagyon nagyon drága örökélet kártya, Amiről szóló diplomár maga a messiás adná át kis ünnepség keretében. A diplomán gót arany betükkel a felirat a következő lehetne "Ön XY, örökéletre jogosult!"
Természeteseen ezt a klártyát évente meg kell újítami.A kártya halál esetén természetesen az utódokra átörökíthető
Dk által jelölve egyik se.Fidesz által jelölve, bármelyik kiválóan.
Konfliktus kezelés egyes. Felmerül a kérdés: Ez akar országot vezetni? De jó lesz. Lesz egy új vajdánk. :)
Ettől függetlenül teljesen igaza van. Az atv a fidesz propaganda biztonsági leeresztő szelepe.
Kicsit megnyugodtam. Győzőtt a fidesz, nem lesz 3.vh. Már csak a tramplit kell megválasztani ősszel és lesz világbéke.
Ha ilyen lesz az elkövetkező 2 év, akkor fasza műsort fog kapni a nép...
https://www.atv.hu/belfold/20240610/masfel-perc-ut...
Az új irány nem vált be, a klotyón lehúzták őket a mindennapi balhájukkal együtt...
Szerintem a DK volt a csinált ellenzék.
Ha nem futtatják mint az ellenzéki ördögöt magát, az MSZP-ből való kilépése után mehetett volna a levesbe a DK-val.
Egy ideje olyan érzésem van, hogy az ellenzék annyira béna, hogy Orbán direkt csinál magának egy sajátot.
Majd kiokítják őket, nézd meg a 2momentumos leányzót, de jó munkát végeztek, 2019-es áradás után elapadtak :)
Amúgy azért annyira nem tapasztalatlanok, Dávid Dóra a Metánál dolgozott, Tarr Zoltán fidesz alatt szocializálódott, ő lesz az új balog zoltán, Lakos Eszter nkfih -nál dolgozott azelőtt brüxel.. és még lehetne sorolni... :)
Azért ez furcsa lesz!
Most 6 no-name politikus beül Brüsszelbe úgymond ellenzéki politikát csinálni? Semmi tapasztalattal?