Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Nem múlt el negyven, csu…

#1500629 TrendMan Előzmény: #1500626

Nem múlt el negyven, csupán sokat étkezik Fidesz kartársakkal kapcsolatépítési szándékkal.

Balra az ország legfiata…

#1500626 Fornit

Az ország legfiatalabb és legidősebb polgármestere is fideszesBalra az ország legfiatalabb polgármestere. Én ránézésre elhinném, hogy elmúlt 40.

tagkártyát vagyeteeeek!!

#1500608 Spade

Itt a friss meleg tagkártyaaaa! Vegyék!vigyék!!

"Alap (3000 Ft), Kiemelt (5000 Ft) és Prémium (10000 Ft), valamint Egyéni szintű kártyákat árulnak, ezek megváltása után lehet majd a szinteken egyre feljebb lépni, a kezdőtől (0-5 hónap), a hatodik szintig (24 hónap felett). Ezeknek is van fantázianeve, a kezdő a piros, ilyenkor a tagkártya tulajdonosa még csak “rálépett az útra, ami a változáshoz, és egy élhetőbb országhoz vezet”, de a platina szintű tag már “igazi rendszerváltó, aki a végsőkig kitart az elhatározása mellett, az elkötelezettség megtestesítője, aki minden akadályt leküzd, hogy elérje a kitűzött célokat”./HVG

Hatalmas innováció,a politikai MLM, mpéter barátnője anyja sztem nem kispályás bazmeg.Várom az új kártyákat NER váltó lovag tagkártya,, Tisza jachtklub tagkártya. Éééés a nagyon nagyon drága örökélet kártya, Amiről szóló diplomár maga a messiás adná át kis ünnepség keretében. A diplomán gót arany betükkel a felirat a következő lehetne "Ön XY, örökéletre jogosult!"

Természeteseen ezt a klártyát évente meg kell újítami.A kártya halál esetén természetesen az utódokra átörökíthető

ATV nekiment MP-nek

#1500604 Láma Előzmény: #1500600

Konfliktus kezelés egyes. Felmerül a kérdés: Ez akar országot vezetni? De jó lesz. Lesz egy új vajdánk. :)

Ettől függetlenül teljesen igaza van. Az atv a fidesz propaganda biztonsági leeresztő szelepe.

Kicsit megnyugodtam. Győ…

#1500602 Láma Előzmény: #1500547

Kicsit megnyugodtam. Győzőtt a fidesz, nem lesz 3.vh. Már csak a tramplit kell megválasztani ősszel és lesz világbéke.

Árad a Tisza!

#1500589 Fornit Előzmény: #1500575

Szerintem a DK volt a csinált ellenzék.

Ha nem futtatják mint az ellenzéki ördögöt magát, az MSZP-ből való kilépése után mehetett volna a levesbe a DK-val.

Árad a Tisza!

#1500575 TrendMan Előzmény: #1500573

Egy ideje olyan érzésem van, hogy az ellenzék annyira béna, hogy Orbán direkt csinál magának egy sajátot.

Árad a Tisza!

#1500573 Koffein Előzmény: #1500570

Majd kiokítják őket, nézd meg a 2momentumos leányzót, de jó munkát végeztek, 2019-es áradás után elapadtak :)

Amúgy azért annyira nem tapasztalatlanok, Dávid Dóra a Metánál dolgozott, Tarr Zoltán fidesz alatt szocializálódott, ő lesz az új balog zoltán, Lakos Eszter nkfih -nál dolgozott azelőtt brüxel.. és még lehetne sorolni... :)

Árad a Tisza!

#1500570 TrendMan Előzmény: #1500563

Azért ez furcsa lesz!

Most 6 no-name politikus beül Brüsszelbe úgymond ellenzéki politikát csinálni? Semmi tapasztalattal?