Miert kar, akkor nem is kell a keco.
Kíváncsian várom a jövő hetet...
Volt ez a cikk ma a 70 mrd-ról (Pf-en írják is): "Az akciótervben mintegy 70 milliárd forint szerepel a célok megvalósítására, nagyrészt uniós forrásból. - írja az MTI. "
15 mrd-ot még nem tett közzé a FreeSoft, hogy megnyerte!!! :)))))))))
Jó utat hétvégére! ;)
mindjárt eladom a hétvégén a kecót és azt is betolom Freesoftba...
Kár, hogy hétvégén olaszo.-ba kell utazzak...
Sőt nem árulok el nagy titkot, hogy az MVM csoportnál (én is ott dolgozok) a paksi atomerőműnél (itt kezdték) az ezer feletti számítógépes parkot is a HumanSoft újítja fel, látja el szoftverrel stb. És ez már folyó munka! Na erről pl. semmi hír nem volt!!!
A 25 milliárdos projekt 4 évre elosztva kb. 400-800 HUF-ot érhet részvényenként önmagában.
Tehát ha ez 55mrd, akkor az minimum 1000-2000 HUF részvényenként. Amit az elmúlt 3 napban jelentettek be...
De eddig is volt a cégnek értéke, még ha a minimális Illés féle 1600-tal számolok, akkor is...
Tehát a legeslegeslegelképzelhetőbb minimum ár az 2600 HUF, az általam elképzelhető legmaximálisabb ár: 3600 (ennyiért apportáltak, ugye) +2000=5600, plusz hatékonyságjavulás= 6.000 HUF.
konzervatívan számolva!
Igen, szerintem is!
Ezt durván tépni(ük) kellene most!
Remélem nem sunyiskodnak semmit!
Lassan már megszokjuk, hogy minden nap egy pár 10 mrd-s FreeSoft megállapodás :D azért nem fog menni :)))
de ha még erre se ugranak, akkor valami sunyiság még lesz a háttérben.... ilyen hírre srv-nek is be kellene indulnia, vagy alapok vennék.... ilyen hírek után most záróra ki kellene akadnia
Ennek most már érdekesnek kell lennie, most már valami nagyobb vevőnek is jönnie kell, nincs mese!
Ha RFV-be belevett az OTP alapkezelő... itt kicsit nagyobb pénz van most már kilátásban :)
55 milliárd Ft keretmegállapodás összesen!!!
Na ha erre nem megy, akkor megeszem a kalapomat!!!
ÚJABB
10 milliárd Ft-os!!!
Keretmegállapodás!!!!
Vazze, 55 mrd Ft most már!!!
Syniből 0-án gyorsan kiszálltam, aztán visszavettem ezt...
Elég szomorú, hogy megy a tömés, szerintem ezt valamelyik nagy csinálja.
Lehet, hogy Illés bosszúja? :)
Hihetetlen amúgy, hogy most már 45mrd-ra ennyi a reakció.
Sok kicsi kirázva, lassan indulhat a 2. hullám rally...
Ha tudna nyito korul zarni, eleg bullish lenne. Persze az messze van.