Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

ez is kis magyar anziksz, senki nem érti:

#1499480 TrendMan

https://index.hu/belfold/2024/04/09/videki-kocsmak...

"„Az igazat megvallva fogalmam sincs, hogy mi történik itt. Nem tudom, hogy pontosan milyen rontás van rajtunk. Olyan a világon nincs, hogy felújítjuk az öltözőket, és hirtelen megszűnik a focicsapat. Amikor belülről felújították a kocsmát, nagyon jól nézett ki, először a rövidek tűntek el, nem is igazán értettük, aztán végül már sör se volt, és csaó, bezártak. Nincs is hova mennünk mise után. A fiataloknak szerintem teljesen mindegy, otthon gépeznek” – mondta egy férfi a Nógrád vármegyei Tereskén. Az úrral (egy szokatlanul meleg tavaszi napon) a már legalább három éve bezárt kocsmával szembeni parkolóban beszélgettünk. A helyi erők a koronavírus-járvány számlájára rótt apokaliptikus fejlemények óta csak a kisboltban tudnak alkoholt vásárolni, a község bölcsődéje előtti buszmegállóban fogynak el a sörök, a borok, a jobb vagy rosszabb minőségű röviditalok. A fedett megállóban maximum négy ember fér el kényelmesen, akik nemcsak az alkohol áldott és áldatlan hatásait szeretnék élvezni, hanem közösségi életre is vágynak (a nagyjából ezerfős faluban vannak vagy ötvenen), a járás fővárosának számító Rétság valamelyik krimója felé veszik az irányt."

Ibiza

#1499456 TrendMan Előzmény: #1499455

Talán Karácsony tájt írt ide legutóbb és talán mondott valamit, hogy az egészsége így meg úgy, nem tudom a szellemit vagy a fizikait értette-e.

Sutyiban újra emelnek a sutyerákok:

#1499430 KawaBazsy Előzmény: #1499420

Legutóbb kipróbáltam a Smashy burgert (gyorsétterem), s rendeléskor a csóka elémtolja a borravalós tabletet. Mondtam neki, h ne vicceljen, majd ha felszolgálnak ÉS elégedett vagyok.. Nagy 0-t nyomtam. :-)