Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Sutyiban újra emelnek a sutyerákok:

#1499425 Koffein Előzmény: #1499420

Én Freinél akadtam ki, amikor nem a terminált tolja, hanem mutatja a képernyőt, hogy értékeljem a munkáját. 0-5-10-20%-os borravalóval? Benyomtam a nullát, oszt vágta a pofát... mondom még kávé sem készült, hogy értékeljem? :))

Ki mit hisz

#1499421 TrendMan

A magyar kormány nagyon ravasz, amolyan dörzsölt vidéki paraszt ember módjára vezetik (meg) a lakosságot:

1) Nagy csinnadrattával kitolták a NAV gépjárműadó fizetés határidejét egy hónappal, azt elfelejtették hozzátenni, hogy április 15-ig a teljes éves összeget előre be kell fizetni - eddig évente két részletben történt a fizetés, a második szeptember 15-ig volt esedékes. (És persze korábban az önkormányzatnak folyt be ez az összeg. Sebaj! A választópolgár memóriája rövid, ezt mind tudjuk.)

2) Itt az új ingatlan felújítási program, szintén nem kevés hírveréssel indították:

https://index.hu/gazdasag/2024/04/05/kormany-bejel...

Azért arra nagyon vigyáztak, hogy a társasházban lakó városi ember nehogy már valamilyen támogatást kapjon az energetikai korszerűsítéshez.

Sebaj, a választópolgár majd megírja a maga mamoárját, ahogy tetszik, igaz-e?


Sutyiban újra emelnek a sutyerákok:

#1499420 matgab Előzmény: #1499395

soha nem is értettem igazából, hogy ha elmegyek egy étterembe, akkor nekem a pincérnek miért kellene borravalót adjak.

Ennek non plusz ultrája, amikor egy bárban kérek egy italt, odamegyek , kiadják az italt (nyilván borsos áron, hiszen szórakozóhelyen vagyunk) és elém tolják a kártyaolvasót, hogy ajánlott borravaló 10%, de adhatok akár 30%-ot is.. (most már ezen változtattak azt hiszem és a default borravaló csak 0%).

De miért én fizessek a pincérnek azért az ital árán felül feketén zsebbe (mert gondolom nem bejelentett jövedelem, főleg ha kp-ban adom), hogy kiadja az italt? Fizessen neki bért a vállalkozó!

Ugyanez a taxisoknál . Kipöckölték az UBER-t, kisírják a KATÁ-t maguknak, sőt megemelték a keretüket, meg olyan árakon fixálták a díjukat, mint sehol kelet közép Európában máshol, de nyafognak egész úton, hogy ez nem éri meg és borravaló nélkül éhen halnak. Én meg azt látom, hogy ha kimegyek Taxival a reptérre (10-15km) az drágább, mint a reptérről eljutni több ezer kilométer távolságra repülővel!

Vagy a fodrász, aki amúgy is vállalkozó. Minek adjak neki borravalót, amikor 15 perc alatt levág 5000-rel. Akkor kérjen többet, ha nem éri meg neki.

Sutyiban újra emelnek a sutyerákok:

#1499395 prfecó Előzmény: #1499392

szervízdíj elosztása( 13 % átlag) a vezetőségtől függ. Jó esetben konyha , mosogatok ,takarítók , adminisztrátorok + VEZETŐSÉG fizezetése után mondjuk 2 % az összes felszolgáloknak is jut.

Sutyiban újra emelnek a sutyerákok:

#1499392 Fornit Előzmény: #1499386

Azt gondolnám a szervízdíj a személyzetnek megy.

Ahol felszámítják ott alap a 0 borravaló.

De még van hova fejlődni: az étlapon szereplő árak még áfa nélküliek is lehetnek, amire az utólag jön rá + a szervízdíj.

EXIgazságügy Miniszter Asszony

#1499348 Spade Előzmény: #1499345

Húsvéti tanításképp és ajiként, mert te meg a logika nem vagytok jó spanok, "ezt minden lmbtq aktivista IS tudja." ebből sajna nem következik h én az lennék még csak az se h én hinnék benne, vezesd csak le magadnak. Talán ezért nem vitted sokra.viszont azért még lehetsz halottlátó vagy vízér kereső, jós, távgyógyász,, kócs vagy akár messiás is.

EXIgazságügy Miniszter Asszony

#1499345 Láma Előzmény: #1499338

"ezt minden lmbtq aktivista IS tudja."

Ebből az következik, hogy te is az vagy. Ez némileg javít a megítéléseden. :)

atompeti

#1499344 Láma Előzmény: #1499299

Mivel bulvár irányba fordult a történet, akár így is lehet:

"be kellett feküdnie egy bernáthegyi alá"

Vagy máshova, de annak kimondását nem VJ-töl várom, hanem MP-től. Ez az egész történet inkább egy megcsalt férj ámokfutására hajaz, aki vagy a gyerekek miatt, vagy mert még mindíg szerelmes, nem az asszonyon, hanem a harmadikon akar bosszút állni. A felvétel (talán felvételek) sem hiszem, hogy politikai céllal készült. Inkább lyen sikerült. Talán az lehetett a cél, hogy egy vita közben megneveződik a harmadik. Valószínű, hogy szóba került ez már közöttük, de akkor még nem vette föl a beszélgetéseket. De most úgy tűnik, hogy erre nincs bizonyítéka. Vagy még mindíg az asszonyt védi. Ezért aztán most azzal lő, amije van. Viszont, ha VJ sokáig feszegeti az erőszakos férj vonalat, talán egyszer annyira berág hogy kimondja, akár bizonyíték nélkül is. Érdekes fordulat lenne.

Valahogy nekem nem életszerű, hogy a karmelitában akarjanak megakadályozni egy válást, egy erőszakos férjtől.

Mikor a vajda átlépte az ötvenet, akkor töprengtem el rajta, vajon hogyan oldja meg a kapuzárási pánikot. (vagy úgy általában a szexet.) A hordónyi bélből és más egyébből itélve nem az az önmegtartóztató fajta.

Nem egyszerű történet. Anikó kiöregedett. Pénz, hatalom, utazások az asszony nélkül. Minden adott, Bármit megkaphat, de egy ilyen történetbe egy normális országban bele lehet bukni. Hivatásos sem jöhet szóba emiatt.

Pedig a birkái ezt is elnéznék neki. Konzervatív vallásos körökben elfogadott az elmélet, miszerint a nyúl nem hús.

Én hogy csinálnám a helyében? Kell a belső körökben találni alkalmas menyecskét, aki bejáratos, mindíg kéznél van és kellően motivált. Aztán még motiváltabbá tenném. :D

Az elmúlt 10-15 évben eszement módon két menyecskének ágaskodott a karrierje. Figyelek egy harmadikra is. Lehet, hogy lesz még női miniszterünk.. :D

EXIgazságügy Miniszter Asszony

#1499340 prfecó Előzmény: #1499334

Minden nő és férfiverőnek Áldott Ünnepeket. Isaura 47 episodja után megmondja valaki , miért és hogyan lehet a független?? ügyészség íratait először a TEK-nek, majd utána az Igazságügy Minisztérium dolgozóinak ellenőrizni , javítgatni , törölni. TEK jelentést gyártani egy évvel a meg nem történt eseményről kreálni. Viszont a kegyelmi ügy részben eltünt ,bár ott is lenne még mit csiszolni a propaganda műveknek.

a Szent család , helyett készül Orbán család kecskeméti orvosának és a Honvéd Korház főorvosainak közös konziliuma( a megjelenő fényképek után)

EXIgazságügy Miniszter Asszony

#1499339 Spade Előzmény: #1499338

mindenkinek nőverés mentes Boldog Húsvétot kívánok.De ha mégis lenne nőverés semmi baj, le kell tagadni a picsába,.És szólunk soribá nővédő szervezeteinek ők tutira elsimítják, csak annyit kell mondani nekik h a Messias küldött