Regisztráció Elfelejtett jelszó

Spade topic

Musk vs AI dominancia jövőre

#1499489 Spade Előzmény: #1499454

"Az X (egykori Twitter), Tesla és SpaceX vezér rémisztő figyelmeztetése szerint a mesterséges intelligencia (MI) már jövőre okosabb lehet minden embernél! Ez már egy módosított jóslat, a milliárdos üzletember korábban ugyanis a Terminátorok uralmát 2029-re tette. Most azonban úgy véli, hogy az aggasztó fejlődés már sokkal hamarabb, akár már egy év múlva is bekövetkezhet. Elon Musk az X közösségi platformon egy élőzés keretében árulta el, hogy a technológia ugrásszerű fejlődése miatt változtatta meg a véleményét.

"Szerintem brutális mértékben felgyorsult a világ, így már akár a jövő év végefelé elérjük azt a holtpontot, ami után a mesterséges intelligenciaokosabbá válhat a legintelligensebb embernél is a Földön. A fejlődést eddig az akadályozta, hogy az MI chip alapú volt, és az emberek nem tudtak elég Nvidia chipet beszerezni. Idén azonban megtörténi az átállás a feszültségtranszformátoros ellátásra. Egy-két év múlva pedig már csakáramra lesz szükség a mesterséges intelligencia működtetésére."

Kb 10-15 évvel ezelőtt jósoltam már ezt, a fordítógépek térrnyerésével és a nyelvtanulás lassú háttérbe szorulásával együtt, valamint a gyártás robotokkal és 3D nyomtatokkal való megoldásával (Franciaországban a postákon már van 3D nyomtató ahol a filekat ki lehet nyomtatni, eltört alkatrészeket, de akár műkezeket,műlábakat is). Illetve az elektromos autók előretörésével és az autók önvezetésével egyidejüleg.Mekkora viták voltak ezekről itt annoi! Na és az ellenkezők hallgatnak azóta.is.

Landmines

#1499349 Spade Előzmény: #1499190

Húsvéti tanításként és ajándékként: a kripto valuták egyáltalán nem biztonságosak mert az internet blokkolásával percek alatt elvesztheted az egészet. Elég hozzá az (ország) routerek blokkolása vagy eltérítése jelentsen az bármit is De egy világürben felrobbantott kis (taktikai) atombomba megküldése vagy egy bazi nagy napkitörés de még egy pólusváltás is és ami a legkétségbe ejtőbb h akár egy vírus is megteszi. Sztem a világ CBCD bevezetésnél meg is fogják tenni így vagy úgy., a great reset az URL vagyonok lenullázódását is jelenti majd.Általánosan: semmilyen url felhalmozás nem biztos vagyonképzés manapság (világháborúban) nem ér többet mint kánikulában jégcsapokat gyüjtögetni és tárolni a pincében.

oppacska

#1499052 Spade Előzmény: #1498913

"A Telegram-csatornájára feltöltött felvételen az látszik, ahogy két férfi egymással szemben ülve egy asztalnál oroszul és kínaiul kommunikál egy elektronikus fordítóprogram segítségével. „Nincs nyelvi akadály! Egy önkéntes a Kínai Népköztársaságból online fordítószoftver segítségével kommunikál az orosz Pjatnaszka Nemzetközi Dandár parancsnokával” – írta Kukuskin."

Oppacska ,a nyelvi korlátok tényleg gyorsan leomlanak, ime már a harcban is, ahogy azt már régóta mondom....

3korty

#1497009 KawaBazsy Előzmény: #1497007

Hát Majkáék se jönnek be, kivéve egy számot, de azt is csak azért, mert Depeche Mode az alap. Mondom, öreg hal vagyok. :-)