Ezek is csak oldalaznak, bár TA alapján nem néz ki jól, de itt ez semmit nem jelent. Most a bukott Japán stock assetjeit adták be és azért esik?
Ezek is csak oldalaznak, bár TA alapján nem néz ki jól, de itt ez semmit nem jelent. Most a bukott Japán stock assetjeit adták be és azért esik?
inkább ha megfontolt befektetőként akarsz befektetni, akkor javasolnám előbb nézd meg a beszámolókat a beszamolok.com -on.
Ahogy az oldal mondja, "hogy ne te szopj!"
Én is így vagyok vele. Osztottam szoroztam és az jött ki, ha következőleg kriptoba tennék pénzt, akkor az összeggel inkább elballagok ide és elköltöm:
https://maps.app.goo.gl/1GTcfD6BRBKVbwAk8
:D
én folyamatosan nyomás alatt tartom a kriptókat...
Az a durva, hogy majd minden kriptó ötszörözött, vagy 10x-ezett, de még a dinoszaurusz BTC is háromszorozott az elmúlt 1 év alatt, nekem meg kb 30% bukóm van most a tavaly ilyenkori állapothoz képest...
Úgy, hogy mindig volt valamim, csak soha nem az, ami emelkedett, hanem mindig az ami épp vagy stagnált amíg a többi ment, vagy esésben az, ami a legjobban esett...
Én 10E-ért akartam, de nem ment le.. :-)
Binance, Coinbase + elvileg Ledgeren lehet tárolni... vagy etf... vagy lekereskeded a bitcoinhoz köthető cégeket...
Az továbbra sem világos számomra, hogyan lehet(ne) ezt az eszközt biztonságosan tartani, eladni?
Ebből melyik a nehéz? :-)
nem sok ilyen szaki járhat kellhet az utcán... :)
https://toborzas.mnb.hu/allas/elemzo-kriptopiaci-e...
Úgy néz ki, hogy nem ment le 32ig se, 39e alatt fordult..
Azt írja, hogy a RIOT tavaly augusztusban 8,3k-ért bányászott ki egy BTC-t.
Azért ez 43k-s BTC árfolyamnál nem tűnik olyan rossz üzletnek.
Ha az ár 100k-ra felment volna akkor meg érheti a bányászat, de egyre kevésbé jövedelmező. A validálás meg nem számolható fix bevételként, mert hullámzik így erre építeni üzleti modellt nem tudom lehet-e egyáltalán.
Hát én azt hittem , hogy easy money és nagyon beszoptam.
Most várok, de a bányászok 30%-os árfolyamesése jól előre vetíti, hogy a BTC-nél mire lehet számítani...
2021.04.14-én 64.374 dollárról fordult, amikor a Coinbase tőzsdére ment.. innen esett bő 50%-ot..
2021.10.20-a, Proshares bitcoin strategy etf elindult, kb 3hétre rá felszúrt 68.925-re és onnan szakadt be 16e alá, azaz bő 75%-ot veszített az értékéből a csúcshoz képest...
Innen meglátjuk merre megy, másolja-e egyáltalán az előzőleg történteket.. ha másolja, akkor 25e alá benézhet, ha csak félig másolja, akkor 32e körül fordul...
"A bányászok bevételei is csökkentek az elmúlt hetekben, mivel a bitcoin tranzakciós díjak csökkentek a CryptoQuant adatai szerint. A díjak december nagy részében rendkívül magasak voltak a hálózat nagy tranzakciós aktivitása miatt, de azóta csökkentek, ami hatással van a bányászcégek bevételeire."