Regisztráció Elfelejtett jelszó

NŐK & FÉRFIAK

menstruációs fájdalom Japánban, már férfiaknak is elérhető

#1499040 TrendMan Előzmény: #1499039

Kíváncsi lennék, hogy mi történne, ha összeállna 3-4 kommunikatív, médiaképes férfi egy 'munkaközösségbe' és elkezdenének ilyen jellegű (szociológiai) tartalmakat feltölteni mondjuk a YouTube-ra.

Vajon néhány hét után még elérhető lenne ez a csatorna?

Itt pl. Jordan Peterson azzal borítja ki a 'reporter' hölgyet (18:40-nél), hogy a vásárlói döntések 80 %-át nők hozzák:

menstruációs fájdalom Japánban, már férfiaknak is elérhető

#1499039 matgab Előzmény: #1498929

inkább azt vizsgálná meg már valamelyik kutató, hogy a világgazdaságban milyen mennyiségű jövedelem transzfer áramlik a nőkhöz a férfiaktól...

A kis ajándékoktól kezdve , azon keresztül , hogy az étteremben a férfiak fizetnek, az ékszereken át a lakhatás biztosításáig (legalábbis nekem az ismerősi köröm 90%-ban a férfi teremtette elő a lakhatást - ahol nem, ott azért nem mert a nőnek az apja teremtette meg és attól kapták- de ez is férfitől való jövedelemtranszfer valójában- vagy felveszik együtt a lakásra a hitelt, a nő meg elmegy szülni és bár a lakás papíron közös, de a hitelt valójában a férfi törleszti) az utazások fizetéséig, a női családi vállalkozok finanszírozásáig bezárólag (amikor ugye az ember végigmegy a körúton és lát 26 üresen tátongó kozmetikai szalont, ott is valszeg arról van szó, hogy a nők l'art pour lart vállalkoznak, a férfiak meg biztosítják ennek anyagi feltételeit).

Szintén ide sorolandó, hogy a gyerekek eltartása, felnevelése is - sok esetben 100%-ig a férfiak feladata, legalábbis az ismerősi körömben.

Aztán ha már nincsenek együtt, akkor a férfi fizeti a gyerektartást (arról ne is beszéljünk, hogy egy válás esetén a férfiakat egy átlag magyar bíróság egy pedofil, anyagyilkos szintjén kezelik , míg a nők -hacsak nem teljesen beszámíthatatlan kábszerező , alkoholisták, akkor biztos megkapják a gyereket!) viszik a lakást pénz felét (amiért korábban a férfi dolgozott össze- már ami megmaradt a család eltartása után).

Aztán ezek után beszélgethetnénk a szörnyű menstruációs fájdalmakról, meg arról, hogy szegény nők miért keresnek 10-20%-kal kevesebbet általában a férfiaknál.


Playboy villa titkai

#1498201 TrendMan Előzmény: #1498196

Most olvastam egy korhű krimiben, hogy az ilyen felvételekből mindig van legalább 10 kópia.

Nem lehet őket olyan egyszerűen megsemmisíteni.

Meglátjuk, mire jut a magándetektív.

Felháborító egyenlőtenség

#1497114 Koffein Előzmény: #1497112

Jaja, áramlik feleség, meg gyerekek fele.. :)

...

Egyszerű:

  • A férfiak valamiért jóval többet keresnek a befektetéseken, mint a nők, de ennek az okai még nem világosak.

A nők kevesebb kockázatot vállalnak, mint a férfiak, ezért kevesebbet is keresnek...

napi infó

#1497032 TrendMan Előzmény: #1497028

Az előző hetet Berliben töltöttem, alábbi állítás - érzésre legalábbis - kamu.

De egyébként is, hogyan jutottak volna erre az értékre?