Regisztráció Elfelejtett jelszó

menstruációs fájdalom Japánban, már férfiaknak is elérhető

Koffein Előzmény: #1499040

Mire gondolsz? Milyen jellegű videók jelennének meg? :)

A riporternőnek az volt az érdeke, hogy a saját narratíváját igazolja, amikor JP megfordítja a kérdést, akkor összezavarodik :) és vagy 100szor elmondja JP hogy ő ilyet nem mondott és kontextusba helyezi... :)

Tipikus karrierista nő, aki relativizál. Sok dolgot nem vesz figyelembe, mert a londoni buborékba azt látja, hogy a kis karrierista barinőit elnyomják a gonosz férfiak..

Élő példa, adott két cég, amelyek összeolvadnak, amint kiderült, a nők több mint 50%-a azon van, hogy eltudjon menni szülni, mert nem akarja végig vinni az átalakulási folyamatot. Azt mondják, inkább otthon elbabáznak 2-3évet, és majd visszajönnek a nyugiba és a baba kérdés is letudva. Az is lehet, annyira megtetszik, hogy 2-3évből lesz 4-6év, mert bevállal egy másodikat...

A médiában mit látsz? Minden a gonosz férfiak miatt van, hogy rohadjanak meg. Oké, gonosz férfiak, de ahogy JP is mondja, a sikeres férfiak dolgoznak 24-ből 16-ot. Egy átlag nő, nem feltétlenül akar 24-ből 16 órát dolgozni, inkább otthon lenni, gyerek, autó, ház kertel, kertésszel, takarítóval, minden jóval, mindig bevethető bankkártyával és egy alfa hímmel, aki mindig ott van, ellátja minden jóval. Ilyen csak a mesékben van... nem hiába megy gallyra a sikeres vállalkozók házassága, nincsenek otthon, 24 órából 24-et azon agyalnak, hogy tudják még sikersebbé tenni az első számú gyereküket, azaz a vállalkozásukat. Lehet mindent megadnak a feleségnek, gyereknek, tejbe, vajba fürödnek, bármit megkaphatnak, de ennek ára is van. A gyerek apa nélkül nő fel, a feleség magányos, hisztis, talán félre is kúr a kertésszel, a ffi is a titkárnővel, mert többet látja, mint a saját családját. Semmi nincs ingyen, mindenki megfizeti az árát...

De nézhetjük Marissa Mayert is, mennyire fizette meg a yahoos ceoskodást, szülés után 2nappal már dolgozott.. habár, azóta lecsendesedett, talán meg is bánta.. :)