Takung Art eszméletlen amit csinál, pedig már 4-5 USD között feltettem a figyelő listámra. Ez az NFT baromság jó nagy hülyeség, kb. annyira , mint a bitcoin, anno amikor 200 USD volt.
Mondjuk az NNDM -ben érzem az erőt, bármikor bejelenthetnek most már egy plan A akviziciót és akkor tolnak rajta 50%-ot is simán néhány nap alatt, amúgy is béka segge alatt van, gyakorlatilag cash szinten.
Ami még nagyot ugorhat az a CLEU. Kínai oktatási cég, de annyira nem gyepálták meg a mostani hírek. Vételem után (2,55) persze beesett 1,75-ig szinte napok alatt , de most kirántották 3,2 fölé. És a tulajok 5 felett toltak be zsét a cégbe és a hírek szerint egy elég erősen shortolt cégről van szó , ami ráadásul pozitív eredményt termel és sok cash-e van. Szóval ha kirántanák 7-10 USD-ig egy gyors sq keretében, azt tudnám értékelni.
További részvényeim durva minuszban az Oatly- de az is mintha vmi támasz félét talált volna magának 17 körül és az Acadia. Ez bammeg csak visszamegy, nem hagyhatnak ennyi kutatást veszni hagyni...!
Corsair-rel nagyobb gondjaim vannak, egyszerűen úgy esik olyan matgabosan. Pedig az is óriási potenicállal rendelkezik, meg meme stock is (volt) , de vhogy nem találják meg és ha kicsit emelkedik , akkor másnap duplán verik vissza.
Cara-t nézegetem 13 alattról , az persze visszament 16 fölé, de simán mehet tovább is sztem (főleg ha nem veszek belőle).