Regisztráció Elfelejtett jelszó

Bolygónk, a Föld

Szén-dioxid kibocsátás

#1497006 Koffein Előzmény: #1497005

Arra utaltam, hogy a kis Gréta, meg a stop oil és hasonló szervezetek, akik bérmunkába lefestik a falat, odaragasztják magukat az aszfalthoz, festményeket akarnak tönkre tenni.. azt követelik, hogy ne használjunk több olajat. Oké, a nyugati világ nulla olajat fogyaszt. Csökken a szén dioxid kibocsájtásunk. Visszalőjük magunkat 1800-ba, lovaskocsival közlekedünk, meg kerékpárral, nincs internet, tv, telefon..

és mi van ha kelet azt mondja, köszi!, mi nem kérünk ebből? ti menjetek lóháton, csináljatok amit akartok, most rajtunk a sor, hogy autókázzunk, repüljünk, világot fedezzünk fel... hadigépezetről ne is beszéljünk, mert lóháton kardokkal megvédeni bármit is, az lehetetlen küldetés...

Megoldás keresés helyett, csak feszültséget keltenek, ami lehet egyes érdekköröknek az érdeke...

Thanosnak csak igaza volt

#1496919 Koffein Előzmény: #1496905

Még rehabilitálhatják, Bin Ládent most mossa tisztára a Z generáció.. XD röhögünk rajta, de annyira nem vicces..

A fenntartható (?) gazdasági növekedés (?) ellentmondásai:

#1496813 TrendMan

Néhány ellentmondás a folyamatokban:


Az összeomlás forgatókönyvei:

#1496422 TrendMan Előzmény: #1496406

Úgy érzem ökológus barátunknak nem sikerült működőképes tervvel előállnia, amely bárki számára tervezhető jövőt jelentene.

Az általa felvetett életmódok közül szerinte a remete az egyetlen működőképes, ugyanúgy ostorozza azokat, akik a hétvégén a Pilisben pihennek (nem tudom, hogy magát az erdőjárást vagy csak azt, hogy terepjáróval mennek el odáig) mint ahogy azokat is, akik kiköltöznek vidékre, de megtartanák a modern nagyváros kényelmi funkcióit - amelyeket 20-30 éve, mint az emberiség nagy vívmányát emlegettünk.