Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Gondoskodjon Ön!

#1496929 amix Előzmény: #1496928

Lehet gúnyolódni, de szerintem ez így sem vezet sehova. Mitől lesz így magyar csapat a Fradi a nevén meg a telephelyen kívül? Afrikai jöttment emberekkel van tele, akik nemrég másztak le a fáról, hogy egy klasszikust elevenítsek fel.

Akadémiák szarok, külföldi focisták is azok. Fradi jó példa, bl, majd el, idén már csak ekl. Jövőre egyik kupasorozatba sem fog kijutni.

Gondoskodjon Ön!

#1496928 TrendMan Előzmény: #1496924

Ismerem az érzést.

Majd amikor vezérünk nagy terve beérik és az akadémiják elkezdik ontani a tehetségeket, akkor majd a fradiban csak és kizárólag magyar őstehetségek játszanak majd.

Gondoskodjon Ön!

#1496924 amix Előzmény: #1496884

Szép, meg jó, de aki a mai Fradinak tud úgy szurkolni, mint az 1995ös csapatnak, az vagy nem élt akkor, vagy elég kicsi az elvárása. Fradi egy őskövület sportklub, a magyar foci alappillére. És ebben a csapatban ma már csak dísznek vannak magyarok. Miközben a vezető az a kubatov aki a nagymagyar fidesz párt tagja, aminek legfőbb vezetője orrba szájba hajrá magyarozik. A csapat nem tud kiállítani 11 fehér magyar játékost. Lassan a takarítót is a Fülöp szigetekről fogják hozni.

Gondoskodjon Ön!

#1496884 matgab Előzmény: #1496882

https://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/papa...

Valami hasonló van nálam is...

Szegény faterom nekem is 2009-ben halt meg. Két héttel azelőtt, hogy a DVSC kiharcolta volna a BL-be való első bejutást 1995-ös Fradi siker után. Amit anno azért nem látott, mert akkor Ázsiában dolgozott még.

Aztán szegénnyel hiába néztük a meccseket, mindig kikaptunk, mindig verve voltunk.

Kivéve kétszer. Akkor volt hogy kivittem a ZTE Manchester meccsre. Nyertem 2 jegyet a Vodafone-nal és holott már 40e ft-ot is kínáltak darabjáért a meccs előtt, nem adtam el, hanem kivittem a fatert. Utoljára a 65-ös Fradi Manchester U.meccsen volt kint, amikor is 2-1-re nyert a Fradi. Neki már a 60-as évek második felének Fradija is már gyenge volt. Ő még az aranycsapat meccseihez szokott, ahol szinte csak az volt a kérdés, hogy kit , mennyivel verünk meg.

Varga Zoliért rajongott, Albertről már csak mint "csípőre tett kézzel a pálya közepén álló" játékosra emlékezett.

És ott Koplárovics beverte az utolsó pillanatban Beckhaméknek. Ott és akkor az csúcs volt! Mondta is, hogy úgy látszik, amikor ő kimegy a MUTD meccsekre, akkor a MUTD mindig kikap.

Aztán kimentünk még utána a Puskás tiszteletére rendezett Magyar - Spanyol barátságos meccsre, ami 2-2 lett.

De ennyi volt a siker.

És már inkább a német Bundesliga 2-t nézte a végén, mert az hajtós jó bajnokság és magyarok is vannak...

Mit nem adna az öreg, ha ezt látná, hogy a Fradi zsinórban BL-EL -EKL-t játszik és belga- olasz bajnokok szenvednek ellene és szerencsésnek érzik magukat, hogy nem kaptak ki. A Fradi is már kb 10 meccs óta tartó veretlenségi szériája van nemzetközi meccseken és a válogatottnak is. Arról nem is beszélve, hogy mostanában tétmeccseken kalapáljuk el idegenben a németeket, angolokat megalázzuk idegenben (is), vagy szerbeket oda vissza, a világbajnok franciák jók egy 1:1-re ellenünk, vagy a 2016-os EB-n csoportelsőként jutunk tovább! Pedig Mexikóban erre mennyivel nagyobb esélyt láttunk, hiszen előtte poroltuk el a hollandokat és a brazilokat is 3-0-ra! Itt a húsvét , itt a nyúl, magyar-brazil 3-0! Zengte mindenki!

Aztán jött a maga a katasztrófa a 6-0 a szovjetekkel szemben! A kijózanító pofon, amire azóta sincs magyarázat...

A mai válogatott is lehet, hogy ki fog kapni 6-0-ra valakitől, de az utána lévő meccsen nemcsak 2-0-ra verné meg Kanadát, hanem szórna nekik egy ötöst legalább és továbbmennénk. Persze az akkori játékosok jobbak voltak a maguk szintjén!

Détári, Nyilasi, Garaba, Nagy Anti, Eszterházy ,Sallai, Disztl, hogy csak néhányat említsek. És igen , akkor még a Videoton is csupa magyar játékossal nyert az UEFA kupa döntőjében a Bernabeuban Májer góljával 1-0-ra, de azok az idők úgysem jönnek vissza már... De ennek a mostani helyzetnek is nagyon lehet örülni, te is nagyon örülnél, ha látnád, hogy van esélyünk újra, hogy nagy csapatok ellen is ne csak felmossák velünk a padlót, amit utána a kényszerű magyarázkodás követ a meccs után...

Újra vannak csapataink, újra van remény!

És ebben biztos vagyok, hogy így is marad, ahogy tegnap este már a 2 éves unokád is az ölembe ülve , kis sárkijait (plüss sárkány) rázva azt kiabálta, a TV előtthogy :

Hajráá ....... Magyarok!

Gondoskodjon Ön!

#1496883 TrendMan Előzmény: #1496882

:-)

Hiába no, az a magyaros virtus, nyomás alatt kell tartani az ellenfelet, amíg meg nem inog.

Gondoskodjon Ön!

#1496882 matgab Előzmény: #1496877

1997 VB selejtező sorozat. Nem jutottunk ki, mert utána jöttek a jugók egy hétre. Utána meg 5:0-ra.

Ez nem lefizetés volt, hanem egy szerencsétlen bolgár mozdulat.

A finneknél, meg ha lefizették volna, akkor sem tudtak volna olyan parádés öngólt csinálni. két finn összevissza rúgta a labdát a szöglet után és utána a finn kapus seggéről pattant be a kapuba a labda...

Mintha tegnap lett volna...

Gondoskodjon Ön!

#1496877 TrendMan Előzmény: #1496867

Végiggondolva simán el tudom képzelni azt is, hogy valaki lefizetett valakit vagy valakiket, hogy ha minden kötél szakad, akkor a végén gondoskodjanak a döntetlenről.

---

Melyik is volt az a hasonló mérkőzés, ahol a Finnek lőttek öngólt maguknak odahaza az utolsó mérkőzés utolsó utáni percében, amivel mi az utolsó pillanatban mégis kijutottunk valahova?

Olyan 10-15 éve lehetett ..

Itt a végén is történt e…

#1496867 TrendMan Előzmény: #1496864

Itt a végén is történt egy különös dolog.

Nagyon jó nyilatkozat Rossitól, ez egy értelmes faszi:

https://telex.hu/sport/2023/11/16/magyar-valogatot...

"Kértük Botkát és Kerkezt, hogy a sárga lapjaik miatt 15 percig maradjanak nyugodtak, Milosnak ez tíz percig sem sikerült" - mondta nevetve Rossi. "De ez nem egy átlagos meccs volt, ami máskor könnyű, vagy simán sikerül, az ilyenkor elképesztően nehézkessé válhat".

trendszeruen a magyar cs…

#1496863 matgab Előzmény: #1496862

trendszeruen a magyar csapatok ellen ítélnek a bírók. A válogatott meccsen is meg Fradi meccseken meg főleg.

Kibaszott Kerkez elbaszta teljesen

Meredek ez a nagy kavará…

#1496858 TrendMan Előzmény: #1496856

Meredek ez a nagy kavarás, amit a bolgár szövetség a mérkőzés előtt alkotott.

Így lehet az egyszerű dolgokat megbonyolítani, hogy a végén az ember már maga sem tudja hányadán áll.

Na hajrá Bulgária ellen!…

#1496856 matgab Előzmény: #1496804

Na hajrá Bulgária ellen!

Én mondjuk inkább Kalmárt küldtem volna be Styles helyett a kezdőbe és Kerkez helyett Nagy Zsolt.

Kerkez lehet óriási tehetség, de még egy kicsit éretlen és kiszámíthatatlan a játéka..

A többiben stimmelek Rossival!

azért van ott bőven nem …

#1496804 matgab Előzmény: #1496773

azért van ott bőven nem muszlim is. Egy csomó fekete afrikai is játszik például, meg latin amerikaiak, meg mindenki más is.

Az igaz, hogy fehér férfiak ma már nem nagyon.

Persze hogy nem mondott.…

#1496773 amix Előzmény: #1496764

Persze hogy nem mondott. Nem is erről van szó. A lényeg, hogy európában ma egy fehér férfi nyíltan kimondja hogy keresztény, egy olyan országban ahol már indiai a miniszterelnök, pakisztáni a londoni polgármester, és többnyire muszlimok játszanak a bajnokságban.


Nem mondott semmi kompro…

#1496764 TrendMan Előzmény: #1496748

Nem mondott semmi kompromittálót más vallásokról, szerintem ez teljesen o.k. - kinek-kinek ízlése szerint.

Jürgen mehet a süllyeszt…

#1496748 amix

Jürgen mehet a süllyesztőbe. Ezért még kapni fog. Ilyet nem mondhat senki európában 2023ban , ez színtiszta rasszista megnyilvánulás, hol van itt a tisztelt az egyéb vallásúak felé? Muszlim játékosokat nem dirigálhat egy fehér keresztény férfi!!

https://www.vadhajtasok.hu/2023/11/13/jezus-kriszt...