Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

Világos, mint a borsodi világos...

#1495633 Koffein

Kezdem érteni, hogy a nemzet gázszerelője miből gazdagodott ennyire meg. Mindez tudás, szakértelem, felelősségvállalás, na és mert bátoraknak lenni...

Bekértem 5 ajánlatot víz és gáz visszakötésre (alap esetben 3at szoktam, de most annyira megleptek, hogy +2öt is bekértem), minden ki van alakítva, csak egy asztal lap kerül cserélésre, gáz visszacsavar, ellenőriz, hogy szivárog-e oszt ennyi... víz ugyanez, csap visszaköt, lefolyót visszahelyezi s kész... kb 30perces meló, szerintem még annyi sem...

Ajánlatok 65e, 85e, 70e, 60e, 95e ft.

Szerényen szeretném megkérdezni, hogy mi a retkesqrvaanyjuk van itt?? Max1órás melóért, na jó fele ennyiért bemondanak 60-95e ft közti összeget és el sem csuklik a hangja??? annyira természetesen mondják, mintha levegőt vennének??? és még a lángos árán vagyunk felháborodva?? XD

Kiszállás oké, legyen 15e, munkadíj 1 órára 15e ft, na jó legyen 20e, ez még mindig 35e, +áfa, legyen 45e ft... a felsorolt árak nettó, nem bruttó, nettó, ha számlát kérek akkor +áfa... megbolondultak a szakik??? 1 nap elmegy pár helyre és megvan a 200-300e ft?? wtf???

Borkai interjú

#1495631 Koffein

több mint 5órás... kinek van türelme végig hallgatni a hazudozását?? :-/

Igen, amikor az oktatást…

#1495630 matgab Előzmény: #1495622

Igen, amikor az oktatást betették egy maffiózó-rendőr alá, ott már gondoltam , hogy nem lesz ennek jó vége.

Mondjuk a tanárokat sem kell félteni! Ott teljesen elmaradt a rendszerváltás! Az igazgatók , tisztségviselők 95% megrögzött balliberális- vagy ex kommunista. Csak azok tudtak a tanári pályán érvényesülni, akik hasonszőrűek voltak, a más gondolkodásúakat kiutálták, kiközösítették, pálya elhagyásra kényszerítették.

Szemlélet módban is maradtak szocialisták, tervgazdaságos manuális irányítást várták el mindig is minden szinten. Mondják meg nekik hogy hogyan kell és végrehajtatják az utasításokat, bármennyire is gyerekidegenek. Csak az utóbbi 13 évben olyan utasításokat kapnak, amik eszme rendszerükkel ellentétesek (de egy cseppet sem jobbak, mint az eddigiek).

A gyerek ne tanuljon használható dolgokat, ne gondolkodjon, ne is tanuljanak meg önállóan gondolkozni, feladatokat elvégezni, csapatban együttműködni, mondja vissza amiket a tanár elmondott, azt kell jutalmazni! Ha vissza tudja mondani , akkor ötös.

Sajnos már ilyen volt a 80-as években is és azóta csak rosszabb lett!

A konzorcium tagjaira kí…

#1495623 Koffein Előzmény: #1495618

A konzorcium tagjaira kíváncsi lennék, hogy kikkel együtt vásároljuk meg az 51%ot.. csak indotek, vagy már kiestek a pakliból és új tagokkal mennek neki, vagy csak az állam?

És ez még csak bölcsi! M…

#1495622 Koffein Előzmény: #1495615

És ez még csak bölcsi! Mi lesz majd az iskolai oktatással! Miért kell ilyen szinten lepusztítani az egész oktatást?

Tedd fel ezt a kérdést a képviselődnek, vagy Pintér bának.. biztos van mail cím a neten.. :)

Németeknél államiba ugyanez a helyzet, mint itt a magán. 3gyerekre jut 1ovónő, habár ott fizetni kell, havi 570 euró az állami!!

Nálunk a XVII-ben teljes…

#1495620 KawaBazsy Előzmény: #1495615

Nálunk a XVII-ben teljesen ok volt a bölcsi, s fasza az ovi is. Anno Lajosmizsén viszont szar volt a magán óvoda, a fiam nem szeretett oda járni. A zasszony azt mondja, h az a baj, h a pénzes szülők úgy vannak vele, h menjen betegen is a gyerek, ha már fizetnek érte, meg a problémásabbakra eónem mernek úgy rá szólni, mert bemegy a szülő, h nem korlátozzák az ő gyerekét, ha már fizetős ügyfelek.

Hát igen.Nálunk a gyerkő…

#1495615 matgab Előzmény: #1495613

Hát igen.

Nálunk a gyerkőc most a magán óvoda után kipróbálja az állami óvodát.

Magán bölcsi: 10 gyerekekre 3 óvónő jutott. A gyerekeknek különböző foglalkozásai voltak - nem kötelező jelleggel, de zenéltek együtt, énekeltek, mondókáztak, gyurmáztak kézműveskedtek, új játékok voltak.

Állami bölcsi (Bp. 12. kerület- tehát azért nem egy szegény önkori). 25 gyerek/ 2 óvónéni, gyerekek kiterelve a kertbe, aztán max annyit szóltak rájuk, hogy ne egyél homokot, ne lökjed fel a másikat. Foglalkozások: "ja azok nincsenek". Játékok- szerintem még 30 évvel ezelőttről, kicsit kopottak , kicsit szakadtak.

Óvonénik egymás mellett álldogálva pletyóznak...


És ez még csak bölcsi! Mi lesz majd az iskolai oktatással! Miért kell ilyen szinten lepusztítani az egész oktatást?

Én kötelezném a politikusok gyerekeit, hogy amíg politikusok, addig csak magyar állami iskolába járathatnák a gyerekeiket!


Pesty interjú

#1495598 Koffein Előzmény: #1495592

Amúgy tudunk valamit erről a mélyépítésben, csatornázásban utazó Mák Istvánról bármit is? Cégnév stb?

Pesty interjú

#1495592 Koffein Előzmény: #1495587

Ha annyira okos, mint ahogy mutatja, akkor már a bizonyítékai megvannak... bebiztosította magát, ha véletlenül elesne, s beütné a fejét, akkor nyilvánosságra kerülnek a doksik... ha nem esik el, ő hozza nyilvánosságra, akkor is kell valami a tarsolyba lenni, hogy az azt követő hullámokat kordába tudja tartani... szóval nem egyszerű a helyzete, de ez az ő harca.. :)

gondolom, erre is hozta létre a tisztakezeket https://hvg.hu/itthon/20230901_Pesty_nyuzsi_NER_ko...

Minél több lapja van, annál nagyobb a biztonság... vagy a legrosszabb esetben, egy performance is lehet, így tudják monitorozni, hogy milyen ügyek vannak, amire figyelni kell...

Amúgy a korfával igaza van, előbb utóbb átfordul és zsugorodásnak indul a tábor...

Pesty interjú

#1495587 amix Előzmény: #1495584

Nem biztos hogy Orbán tudta nélkül cselekszik. Lehet, hogy lölö elszabadult, a lölö jelenség is, és valóban ez a cél, hogy visszavágják a túl magasra nőtt vadhajtásokat. Karácsonyi ajándékra kíváncsi vagyok:)

Pesty interjú

#1495584 matgab Előzmény: #1495583

Hát nem mennék magas házba ha én ő lennék.

És arra is figyelnék, hogy nehogy tarkón lőjjem magamat futás közben.

Viccet félretéve: Orbánék ezt a csávót cizelláltan fogják félretenni. Rákos daganat, vagy kórházban valami műhiba, NAV vizsgálat, véletlen közlekedési baleset stb stb.

Pesty interjú

#1495583 Koffein

most már kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a csattanó a végén... pesty mattol, vagy pestyt mattolják...


napellem hiszti indul: 3, 2, 1

#1495573 prfecó Előzmény: #1495568

politikát hagyjuk

2,5 milkát beruházva a tervezett 10 éves megtérülés helyett talán unoka élvezi a megtérülést. Talán perek sorozata és visszajön valami. Lebngyeleknél 15 év az átmenet nem 4 hónap.

egy kis intermezzo

#1495561 TrendMan Előzmény: #1495544

Szerintem ez az illető 'Peti' sokat fejlődött.

Az meg külön társadalom kritika, hogy kb. ennyi maradt a pesti humorból.