Én nem értem azt, hogy valaki élsportolóként tekint magára és ennyire nem figyel arra, hogy ne legyen rajta túlsúly.
Kvázi úgy néz ki és úgy mozog a csávó, mintha még mindig bordányi meccseken játszana...
Én nem értem azt, hogy valaki élsportolóként tekint magára és ennyire nem figyel arra, hogy ne legyen rajta túlsúly.
Kvázi úgy néz ki és úgy mozog a csávó, mintha még mindig bordányi meccseken játszana...
Ádám Martin egyébként tud futni?
Vagy a csapatban mindig van egy játékos, akinek valamelyik neve Ádám és méltóságteljes járásával hívja fel magára az ellenfél figyelmét?
Az értékelésekben Szoboszlai volt a legjobb középpályás a három közül.
Ráadásul - ahogy nézem - nem olyan hosszú az a kispad.
Ritka szar meccset játszott a Liverpool, Szoboszlai ha így teljesít, hamarosan padra kerül. Ha nincs az uruguayi akkor a 3 pont a Newcastle csapatáé. Amíg nem lépett pályára, addig szánalmas vergődés volt a pool játéka.
Szoboszlaiék elkenték a szaudi szarkák szénáját:
https://index.hu/sport/futball/2023/08/27/futball-...
Hol itt a képzavar?
Ez az eredmény pazar!
nem tudtam , hogy a Waltonhoz kapucniba is lehet jelentkezni :))))
https://www.kicker.de/bayern-gegen-leipzig-2023-df...
Kane jött, látott és .. 0:3
Biztos nem azzal a fővadásszal , mert ő udvari NER -es fő-fó-fő-fővadász. Ismeri viszont a társaságok összetételét.
Én is beszélgettem tegnap egy másik vadásszal (vagy ugyanazzal;-) - nem hivatásos vidéki tisztes polgár.
Azt mondja a vadásztársaságok fő jövedelme a szarvas és az őz, ezeket pedig ritkítja a farkas meg a medve tehát minden vadász alapból lelövi az utóbbi kettőt.
Senkinek eszébe nem jut követni a nyomkövetőt.
Tegnap beszélgettem egy vadászterület fővadászával többek között N. A fővadászról és a 9 éves gyerekvadászról. szerintr vadásztársaság tagjai finoman szólva inkább politikusok , mint vidéki egyszerű vadászok.
Állítólag nem szomáliai , nem egyetemista , nem nevezte a szomáliai atletikai szövetség. Hát kicsoda . Valakinek a valakije( unokahuga a szövetség alelnökének)
Eric az angolna , Eddy a sas , ők legalább szórakoztató figurák voltak. Ja a jamacai bobcsapat is.
Sigér meg Traoré azért nem játszottak a CL meccseken, mert a golyófejű orosz kirakta őket?
Most meg Botka-t tették ki, csak kapkodom a fejemet.
Mindkét válasz igaz.
Hozzá kell tennem , tudom , hogy nyerésre játszik mindenki :
- viszont bemondani out birói itéletellenére , hogy in (bent ) volt , mindent megváltoztatott volna. Simán nyerhetett volna amagyar versenyző. Tényleg szakmai , állóképességi siker, kiváló tenisz eredmény , lehetett volna kommunikálni.
Most pária lett a teniszvilágban. Egyébként a következő fordulóan sima 6:1 , 6:3 lemosta egy közepes teniszező.
A hosszú verziót még nem tudtam megnézni, de való igaz, hogy a média képes teljesen átkeretezni a történetet.
Két dolog biztos:
1) Ez egy pszichológiai fordulópont volt a mérkőzésen.
2) A magyar lány sokkal-sokkal jobban tette volna, ha 'kívülálló' marad, semmilyen módon nem avatkozik be, nem törli el a jelet és nem ünnepel a végén látványosan.