Ádám Martin egyébként tud futni?
Vagy a csapatban mindig van egy játékos, akinek valamelyik neve Ádám és méltóságteljes járásával hívja fel magára az ellenfél figyelmét?
Ádám Martin egyébként tud futni?
Vagy a csapatban mindig van egy játékos, akinek valamelyik neve Ádám és méltóságteljes járásával hívja fel magára az ellenfél figyelmét?
Az értékelésekben Szoboszlai volt a legjobb középpályás a három közül.
Ráadásul - ahogy nézem - nem olyan hosszú az a kispad.
Ritka szar meccset játszott a Liverpool, Szoboszlai ha így teljesít, hamarosan padra kerül. Ha nincs az uruguayi akkor a 3 pont a Newcastle csapatáé. Amíg nem lépett pályára, addig szánalmas vergődés volt a pool játéka.
Szoboszlaiék elkenték a szaudi szarkák szénáját:
https://index.hu/sport/futball/2023/08/27/futball-...
Hol itt a képzavar?
Ez az eredmény pazar!
nem tudtam , hogy a Waltonhoz kapucniba is lehet jelentkezni :))))
https://www.kicker.de/bayern-gegen-leipzig-2023-df...
Kane jött, látott és .. 0:3
Biztos nem azzal a fővadásszal , mert ő udvari NER -es fő-fó-fő-fővadász. Ismeri viszont a társaságok összetételét.
Én is beszélgettem tegnap egy másik vadásszal (vagy ugyanazzal;-) - nem hivatásos vidéki tisztes polgár.
Azt mondja a vadásztársaságok fő jövedelme a szarvas és az őz, ezeket pedig ritkítja a farkas meg a medve tehát minden vadász alapból lelövi az utóbbi kettőt.
Senkinek eszébe nem jut követni a nyomkövetőt.
Tegnap beszélgettem egy vadászterület fővadászával többek között N. A fővadászról és a 9 éves gyerekvadászról. szerintr vadásztársaság tagjai finoman szólva inkább politikusok , mint vidéki egyszerű vadászok.
Állítólag nem szomáliai , nem egyetemista , nem nevezte a szomáliai atletikai szövetség. Hát kicsoda . Valakinek a valakije( unokahuga a szövetség alelnökének)
Eric az angolna , Eddy a sas , ők legalább szórakoztató figurák voltak. Ja a jamacai bobcsapat is.
Sigér meg Traoré azért nem játszottak a CL meccseken, mert a golyófejű orosz kirakta őket?
Most meg Botka-t tették ki, csak kapkodom a fejemet.
Mindkét válasz igaz.
Hozzá kell tennem , tudom , hogy nyerésre játszik mindenki :
- viszont bemondani out birói itéletellenére , hogy in (bent ) volt , mindent megváltoztatott volna. Simán nyerhetett volna amagyar versenyző. Tényleg szakmai , állóképességi siker, kiváló tenisz eredmény , lehetett volna kommunikálni.
Most pária lett a teniszvilágban. Egyébként a következő fordulóan sima 6:1 , 6:3 lemosta egy közepes teniszező.
A hosszú verziót még nem tudtam megnézni, de való igaz, hogy a média képes teljesen átkeretezni a történetet.
Két dolog biztos:
1) Ez egy pszichológiai fordulópont volt a mérkőzésen.
2) A magyar lány sokkal-sokkal jobban tette volna, ha 'kívülálló' marad, semmilyen módon nem avatkozik be, nem törli el a jelet és nem ünnepel a végén látványosan.