Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Ha már költözések...

#1495208 Koffein Előzmény: #1495206

ha jól emlékszem, én nem ilyen kontextusba írtam, csak viccesen írtam, hogy nemsokára béke lesz, mert az ufókat vezetik fel :))

Ha már költözések...

#1495206 TrendMan Előzmény: #1495204

Ne szórakázzál, Koffein is megmondta, hogy nemsokára béke lesz.

Amikor elkezdtem olvasni a posztodat, azt hittem arról lesz szó, hogy USA-Kína összecsap Tajvan körül, ezért hamarosan megy fel 100 fölé a Zolajár és a MOL erre készít stratégiát.

Ha már költözések...

#1495205 matgab Előzmény: #1495204

Lehet, hogy egyáltalán nem véletlen ez a kva nagy készülődés a lengyel - litván -fehérorosz határnál

Ha már költözések...

#1495204 matgab Előzmény: #1495181

na gyerekek...

Azt hallottátok már, hogy a MOL-nál már készítik elő a háború esetére a stratégiát.

Illetve nemsokára ki fognak vetni egy új adót az üzemanyagokra, ami 40-50 ft lesz literenként és a háború finanszírozására fogják elkölteni...

Csak azért szólok, hogy időben kezdjen el mindenki csomagolni...

Ezek nem szétmennek, hanem el:

#1495199 Koffein Előzmény: #1495194

Érdekes sztori. Valószínűleg hittérítettek ezért szólták meg a piacon. Szoktunk járni piacra s egyszer sem kérdezték meg, hogy jobb vagy baloldali vagyok-e? Pécsen ha jól rémlik ellenzéki polgármester van.. :)

Na mindegy is, találják meg a számításaikat... :)

Nyaralás hogy jött be ?

#1495182 prfecó Előzmény: #1495180

Miért kell olcsónak lenni egy nyaralásnak. Ausztria és Svájc hegyei győnyőrüek. Élvezet ott nyaralni és annyíba kerül, amennyíbe kerül. Lehet kibérelni parasztházat , lehet 4 csillagos szállodában lakni. Ki , mit szeret , mennyít áldoz rá.

Pesty 24.hu

#1495181 matgab Előzmény: #1495174

Pesty sztorija az lehetett, hogy a haverja alól kihúzták a cégét.

Ő próbált beszélni Vityával, hogy ne már, de az elhajtotta.

Ezért kinyitotta a pofáját. De ezután hirtelen kegyvesztetté vált (ennél kisebb pofázásért is lettek már kegyvesztettek itthon)- hiszen ilyet, hogy pont Tusványoson valaki odaszarjon az asztalra- ilyet nem lehet!

Ezért most megpróbálkozik egy ilyen cikkel, ahol megpróbálja megmagyarázni a megmagyarázhatatlant, hogy miért is fosott oda csupa jószéndékból.

Amiben téved, hogy ő majd meg tud élni a lábán akkor is, ha nem jönnek ezután a NER-es megrendelések.

A nem NER-esek nem fognak megbízni egy ilyen embert semmivel, a NER-esek meg ezek után végképp nem.

Más meg nincs.

Ha pechje van , akkor még a NAV is rá fog szállni és egy pillanat alatt kicsinálják.

Olyanok az adótörvényeink, hogy úgysem lehet őket betartani, de aki nem ellenálló (vagy nem megszerzési célpontja a NER-nek) azt békén hagyják.

Szomorú, hogy tényleg itt tart az ország (megint). Mert a kormány elvesztette fékjeit, az ellenzék meg továbbra is egy korlátolt barom.

occo nyaralás hogy jött be ?

#1495180 matgab Előzmény: #1495169

Én is voltam az olaszoknál.

Ott a Barilla tészta 1,09 EUR. Itthon 800 körül van ugyanaz.

Benzin Szlovéniában MOL kúton 1,46 EUR itthon 610 volt.

Brutál, hogy az ember már nyugatra jár spórolni.

Igaza van Toroczkainak, azért olyan kva drága Magyarország, mert kettős szorításban van. Egyrészt kirabolja a nyugat (Európa és az Európát lerabló USA is) másrészt lerabolja a NER is.

durva ez a szilvapálinká…

#1495175 Koffein Előzmény: #1495174

durva ez a szilvapálinkás málnaszörp, egy korty és őszinteségi rohamod lesz.. vitya nem sok ilyet iszik.. XD