Akkor végül is igényt tartasz a megmondó ember szerepére vagy sem?
Sajnos ezt most kell eldönteni.
Akkor végül is igényt tartasz a megmondó ember szerepére vagy sem?
Sajnos ezt most kell eldönteni.
luxusjacht témát nem értem, már maga azt a kivitelezést sem, hogy a fenébe tud a 444 ilyen fasza videót összerakni? tökre olyan, mintha követné valaki a mozgásukat :)
bicskanyitogató, de hogy vazzz, pont véletlenül az újságíró ott volt és csak véletlenül drónozgatott... aham persze... XD
a hell kávés ital számait megnézném, tuti rákaptak a balhé hatására...
Igen, ez esetben nagy katyvasz lenne.
Nem tudom mennyire igaz, valahol olvastam, hogy az eus országok fegyvereinek 80%-a ukrajnában van... ha eszkalálódik lenne meglepi, már ha valós... de az is biztos, hogy a 3dik vh-t az usa nem fogja megúszni egy pearl harborral..
habár nagy eszkalációt nem látni, belarusz a wágnerrel felvértezve izmozik a nyugat fele, még putler is elröhögte magát.. de ha a valós képet nézzük, oroszo. lassacskán veszti az uki területeket..
rogán mészáros és a veje többet árt a fidesznek mint az összes balos propagandista. a veje elötte is milliárdos volt... mészi szerintem megcsinálja a melót.. anno megnéztem a cégeit..semmi kiugró nem volt a forgalomarányos nyereségében.. kb az ágazati átlag...más kérdés a lehetőségeket kapja.. de az is tény ezeket a melókat kevés cég tudja megcsinálni.
Ezt megérezte a szélsőbalos propaganda..orbán kövér és persze lopnak a fenti emberekkel alátámasztva..luxusjacht vs gázszámla..
Azért félelmetes ha egy ilyen propaganda működik.. emberek azt gondolják bejönnek adók és orbán meg utalgat haveroknak a vejének.. "mindenki hüje itt? itt? igen mindenki"
Amúgy minden országban van egy kiválasztott réteg..csak nem beszlnek róla.. lásd kurcz fiúka bukását vagy a strabag ügyeket
A dollárbaloldal jól ráragadt a komikra de ezt jól ellensúlyozzák..
Isten mentse az országot ezektől a hazaárulóktól de szerintem most ezek lesznek..
nem épült ki egy normális rendszerváltó ellenzék.. ezek a kutyák vannak csak..
engem nem érdekel elveszek mindent amit tudok.. nekem ne sírjon senki..
már sok fordító app van. Láttam a külföldiek ezt használják egészségügyben az ablakoknál.
Na kb 23-24-re igértem a perfekt translator megszületését ami a nyelvtanulást mint életprogramot feleslegessé teszi. És meg is született a chatgpt plus ami a föbb világnyelveken már perfekt és ahogy nézem magyarul is már eléggé az. Az h beszélő értő olvasó kütyüket tegyenek össze már csak részletkérdés, és miután a kínákok nem tanulnak meg angolul, de németül meg franciául tuti nem ezért nagyon hamar meglesznek konvenciális változatban is. Tehát a nyelvtudás csak akkor ér valamit ha perfekt közeli szintű mert a többit simán lenyomja a mesterséges intelligencia, és ez volt az állításom is inkább szakmára meg reáliákra kell gyurni ha valaki hasznosan akar tanulni. Sztem
Nem titok háborúra már régen készen vannak a tervek. Nem a MOL 50 Ft-os üzemanyag áremelés lesz a komoly, de egyébként ugye Magyarországon most is háborús vészhelyzet van. Bármikor a hadsereg főparancsnoka kihírdethet bármit , amit akar.( pl berepül egy idegen légy Hatvanpuszta felett esetleg és egy idegen kutya megkergeti Orbán kedvenc macskáját Felcsutón.
mög ha mög.
Ha eszkalálódna a háborús helyzet akkor biztos vagyok benne kína elindítaná a tajvani megszállást.. és talán a szerbek is beindulnának.. esetleg arabok a zsidók ellen.. ott van korea..
Törökök is nyomnának valami végleges lezárást a kurdokra ciprusra..
és nem beszélve a volt orosz tagállamok konfliktusairól..
Nato sem akarja megmérni magát.. eladogattak sok fegyvert.. ma már lakosság nem akar háborúzgatni..
Megosztanák usa figyelmét..erejét.. megtámadnák a hirszerzési eszközeit..megvakitanák.. leszdnék műholdjait.. elvágnák kommunikációs kábeleit..
ééés mi van ha ukrik összedolgoznak az orosszal..
de ha csak kina az orosz és korea, irán összedolgozik az már hatalmas erő.. összeraknák a technikájukat a hirszerzési adatokat..
Potenciálisan ott van még a török india pakisztán..meg a szaudiakat se felejtsük ki..
Oroszok meglepően bután háborúznak ukrikkal... kiszámíthatóak..nem túl korszerűek az eszközeik.. még a kommunikációjuk sincs megoldva.. ez valós kép lehet? Vagy altatás?
lecsuknak rémhír terjesztésért. Nekem van 100L benzinem még covidos. :)
Vélhetően valami titkárnő aki gépelte az anyagot az kapta fel a témát. De régi komcsi műfaj a suttogó propagana is. "csak súgom.."
Szerintem minden kormány csinál ilyen forgatókönyvet. Haver haverjának a.. ausztriában élnek valamelyikük a labanc nemzeti banknál dolgozik és az mondta pár éve, kinyomtatták és raktárban figyel az osztrák shilling.
de az is lehet te találtad ki és kiváncsi vagy mikor ér vissza hozzád a híred. :)
igen, ez elvileg jan 1-től lesz, a másik az meg nemsokára.
ezen felül jön még egy adó? https://www.penzcentrum.hu/auto/20230606/megszolal...
akkor nem 50ft-al nő az üzemanyag, hanem 100-al... :-/
ha jól emlékszem, én nem ilyen kontextusba írtam, csak viccesen írtam, hogy nemsokára béke lesz, mert az ufókat vezetik fel :))
a Toronyban más véleményen vannak mint Koffein, úgy látszik.
Ne szórakázzál, Koffein is megmondta, hogy nemsokára béke lesz.
Amikor elkezdtem olvasni a posztodat, azt hittem arról lesz szó, hogy USA-Kína összecsap Tajvan körül, ezért hamarosan megy fel 100 fölé a Zolajár és a MOL erre készít stratégiát.
Lehet, hogy egyáltalán nem véletlen ez a kva nagy készülődés a lengyel - litván -fehérorosz határnál
na gyerekek...
Azt hallottátok már, hogy a MOL-nál már készítik elő a háború esetére a stratégiát.
Illetve nemsokára ki fognak vetni egy új adót az üzemanyagokra, ami 40-50 ft lesz literenként és a háború finanszírozására fogják elkölteni...
Csak azért szólok, hogy időben kezdjen el mindenki csomagolni...
Érdekes sztori. Valószínűleg hittérítettek ezért szólták meg a piacon. Szoktunk járni piacra s egyszer sem kérdezték meg, hogy jobb vagy baloldali vagyok-e? Pécsen ha jól rémlik ellenzéki polgármester van.. :)
Na mindegy is, találják meg a számításaikat... :)
szétment a ner kedvenc énekesnője és szakácsa...
https://24.hu/szorakozas/2023/08/09/szakitott-toth...
biztos nem ízlett a kaja és ezt szóvá tette a művésznő.. XD