Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

putler jövője

#1494982 Koffein Előzmény: #1494979

Azaz ő dolga, hogy a költségvetést miként buherálja meg... a lényeg, elengedett 23 milliárd $ tartozást + elengedte szomália 690millió $ tartozását is.. gondolom nem ingyen teszi ezt, mert olyan nagy a szíve, tuti kért valamit cserébe...

https://www.reuters.com/world/africa/somalia-says-...

Meg annyira nem kell félteni, gabonát drágábban adja el, miután elkezdenek elsüllyedni az ukrán hajók, gabona ár ugrik, ki jár majd jól vele? olajat megveszi a nyugati világ, csak kínán és indián keresztül, más az útvonal... orosz alumíniumot eladják a nyugatnak, érted a fifikát, oroszok kibányásszák, majd megdolgozva tömbökbe hajón így úgy oroszul felcímkézve lengyel kikötőbe kerül, amit a nyugat kifizet oroszországnak... érdekes dolgok ezek... szóval szélesebb körbe kell nézni... fentebbről lenézni a térképre...

Mekkora örömujjongás volt, hogy Prigo szembefordult Putlerrel? most meg ugyanott volt, ahol a főnije... szerintetek ezek nem találkoztak? beszélték át a következő lépéseket... ez akkora színjáték lehetett, amilyen még nem láttunk...

https://telex.hu/kulfold/2023/07/27/prigozsin-szen...

putler jövője

#1494979 prfecó Előzmény: #1494977

Putler már mindennel megpróbálkozik. Van 23 millíárd dollár mozgósítható dollárja az orosz költségvetésnek? már a háború fegyver beszerzéseire is kevés dollár pénze van. Kapálodzik , mint a kisegér a vízben , de előbb - utóbb belefullad . Ukjránok belengették orosz területeken is lehet érezni a háborút. Itt - ott drón támadás , itt - ott robbantások , itt .- ott kicsi partizán akció. Na ez a jövő.

újabb front nyílik nigerben

#1494974 Koffein

nyugat barát elnök letartóztatva, oroszbarát katonai vezető kinevezte magát elnöknek... franciák aszondják megvédik a nigerben való érdekeltségeiket... s mi van nigerben, ami a franciáknak kell?? hát urán, meg egyéb cucc, ami a világnak kell... asszem érdemes lesz figyelni az eseményeket...

cumi cumi hátán

#1494970 prfecó Előzmény: #1494928

Tényleg nem vagyok orosz fan. Eg yegyszerű afganisztáni háborús vereség után bemnnek az oroszok Ukrajnába egy újabb pofonért. Aztán fillérekért adják Kínának az összes nyersanyagukat , hogy kapjanak dollárt ( érdekes nem jüanban vagy rubelben kérik a fizetést) Az a hanyatló amerika , meg a demens Biden mindkét még így is a két "SZUPER " hatalmat két vállra fekteti( oroszokra már számolnak Kína még izmozik)

Uki-ruszki háborúnak nemsokára vége

#1494969 prfecó Előzmény: #1494962

szólj Putyinnak is , hogy vége :)))) feleges még oroszok tízezreinek vérét ontani

gyereket iphoné

#1494941 TrendMan Előzmény: #1494936

Figyi!

Indiában annyi a gyerek, mint itt a Zorbán rendszer haszonélvezője.

Feltöltenek ezt-azt az Instára, oszt jön a kattintásszám, jön az utalás, lesz pénz és visszavásárolják.

cumi cumi hátán

#1494939 TrendMan Előzmény: #1494938

Nem mondtam, hogy elítélik de, hogy elnökként ezek után már nem tér vissza, az tuti.

Viszonylag kevés idővel a választások előtt nem kockáztatnák meg ennek a korrupciós témának a felvetését, ha őt még indítani szeretnék.

cumi cumi hátán

#1494938 Spade Előzmény: #1494930

Nemtom, sztem Bidét soribá ügyészi meg bírói kara majd kimossa, a blacklifesmatteri erőszakolásokért meg fosztogatásokért sem itéltek el senkit max rendőröket akik intézkedni akartak. Szal nem hiszem h baja lesz, ha megéli simán behúzza a 24-es választást legalább is ez van a demokrta tervekben, míg lehet h trump kap 20 évet mert egyszer, 15 éve fingott a zútcán

cumi cumi hátán

#1494930 TrendMan Előzmény: #1494928

Én azt olvastam valahol, hogy Bidé-bácsi is terítékre kerül korrupciós vádakkal, ergo nem hiszem, hogy elnöki minőségben égeti magát majd a gyerekeke a továbbiakban.

cumi cumi hátán

#1494928 Spade Előzmény: #1494787

Nemvok egy orosz fan, de úgy látom h az amik afganisztán után az ukriknál rövid időn belül már . a második nagy cumit készülnek elszenvedni. Ha még a kinaiak is elfenekelik őket akkor mint szuperhatalom mennek a levesbe. Bidének sikerül e nélkül is "eredményes" ciklust zárnia, de hátha meglesz neki a duplázás után a triplázás is

Hirtelen azt hittem, hogy a Stallone féle Szupercella a valóságban

#1494909 TrendMan Előzmény: #1494873

Ez olyan szitu, mintha kiprovokálják, hogy valaki elsőként üssön, akkor ő lesz a fekete bárány.

Ruszkik támadtak, ők és a csatlósok a fekete bárány.

Hirtelen azt hittem, hogy a Stallone féle Szupercella a valóságban

#1494873 matgab Előzmény: #1494813

https://www.portfolio.hu/global/20230726/hivatalos...

Ez érdekes, hogy Belorussziát is bojkottálják az olimpián...

Tudomásom szerint Belorusszia nem áll hadban semelyik országgal, minden katonája belföldön tartózkodik -legalábbis nem harcolnak.

Akkor milyen alapon tiltják ki őket?

És miért nem tiltják ki az USA sportolóit, a briteket, az azerieket, a törököket stb stb?