Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Kína exportkorlátozást vezet be az eu ellen

#1494604 Spade Előzmény: #1494582

"

Kína oda ütött, ahol a legjobban fáj: korlátozni fogja a kritikus ásványianyag-exportját, különös tekintettel a galliumra és a germániumra. A két anyag kulcsfontosságú a csipgyártás, a távközlés és az elektromos járműipar számára, a zöldátállás lázában égő EU pedig a jelek szerint még fel sem fogta, milyen figyelmeztetést kapott.

épül a szép új gulág a kisérleti lőtéren, is

#1494600 prfecó Előzmény: #1494582

Per speciel , amíg nyugat fegyverekkel ellátja ukránokat , addig kitartanak.( Amár megszállt területeken is komoly partizánharc alakult ki.) Lényegében az dönt oroszok vagy nyugat több tud fegyvert gyártani és azokat ki tudja jól kihasználni. Törökök is beállnak ukránokat fegyverrel ellátóak közé, ez jó. Oroszoknak már a Kaukázusból is kellett vonni erőit, rögtön ki tört a harc( oda is vissza kellene menniük. Grúzok -hát ott se marad sokáig orosz barátság.

Svéd NATO csatlakozás

#1494599 prfecó Előzmény: #1494574

Fiam élt Svédországban neki a multi cég bérelt mindent (lakást , autót ,telefont, stb).

Lányom Hollandiában vett ingatlant ott én is vettem apartmant , hogy közel legyek unokákhoz.

Németországban én vettem többet .( Egyikben lakhat harmadik gyerek , ha nem akar kiadom)

Azért ennek van egy diszkrét bája

#1494575 Ibiza

celac országokra rá akarták eröltetni zelit meg a sleppjét, mondták le sem irják a nevét még az országnak sem de viszont a gyarmatositó országok tartoznak nekik és járulékot követelnek.

Ez teljesen jogos, eröszakkal kisemmiztek gyarmatositók országokat, elvitték munkaerejét, hol van az megirva örök életre használhatják ezek a föld kincseit.

Latin-Amerika: Oroszországot nem ítélnék el, de gyarmati jóvátételt kérnek | ma7.sk

Svéd NATO csatlakozás

#1494574 Ibiza Előzmény: #1494570

Szia, valahol abba maradt egy beszélgetésünk, külföldi ingatlan meg a lányodat hoztad példának. Hol volt az nem találom?

Svéd NATO csatlakozás

#1494570 prfecó Előzmény: #1494567

még nem érkezett meg Moszkva dírektívája ( Orbán nem volt hajlandó válaszolni ) , de ugyis a parlamentre fogják és delegációt indítanak a svédekhez ( mert nem tisztelik a magyarokat ) dettó , mint a finneknél.


Uki titkosszolgák dolgoznak

#1494564 prfecó Előzmény: #1494563

Egyetlen egy orosz háborús bünős ne érezze biztonságba. magát. Az ukrán árulókat meg ki kell végezni. Például a Kádár féle kommunistákkal el kellett volna számoltatni. Vagyonukat elkobozni. Ugyanez vonatkozik a jelenlegi Fidess vezetésre( még ha jelenlegi Fidess által meghozott törvények ezt lehetetlenné teszik.)

Azov vezetők elengedése

#1494561 prfecó Előzmény: #1494550

A világon mindenhol megbecsülnek egy vezetőt - miután megtámadták az országát többszörös túlerőben levő ellenségük - hősiesen kiáll a nemzete élén. Népével közösen megfutamítja ellenfelét. Ráadásul annak vezetője egy amatőr puccstól való félelmében 2 napig nem mer kimozdulni páncélozott bunkeréből. Téged megtámadnak azonnal nyalnád az ellenséged talpát , azt már látom

Azov vezetők elengedése

#1494550 amix Előzmény: #1494537

Aki folyton sír, az a törpe seggdugasz zsebnáci zongorista zselé. Naponta ontja a hülyeségeit 2 koko szippantás között.

Nem lesz hosszú életű, max 10 éve van. Vagy a háború vagy a narkós életvitel viszi sírba.

tiltott zónák és társadalmi összeomlás: ok vagy tünet?

#1494540 TrendMan Előzmény: #1494502

Ezzel egyébként egyet értek és a felvetés valós.

Ezért is gondolom azt, hogy középtávon a társadalom valamilyen formában a kollektivizmus felé fog elmozdulni/visszamozdulni.

Ennek talán legegyszerűbb és legkevésbé megrázó formája a nagy, többgenerációs családok ismételt összeköltözése.

Ebben az esetben a nagyszülő tudja nevelni (vagy jelentősen be tud segíteni) a gyermekek nevelésébe, azaz inaktív 'tart el' inaktívat.

A társadalmi egyensúly szerintem ott borult meg, amikor a fogyasztói társadalom/ipar/kereskedelem olyan mértékben hajtotta a profitot, hogy minden egyes állampolgárt individualizálni kezdett.

És persze a túl gyors változás, fejlődés miatt az egyes generációk már nem értették meg egymást, az idősek úgymond inkompetenssé váltak a jelen történéseiben.

Azov vezetők elengedése

#1494537 prfecó

Már komolyan leszarja őket Ankara is . Sírnak , mint a fűrdős k&rvak az ork vezetők, de kell nekik a törökök segítsége.

Kazettas bombák

#1494534 prfecó Előzmény: #1494530

Ki jön Putyin után? Nem kell Nyugat buzinak lenni , elég normális stratégának lenni . Megnyerhetetlen a háború, vissza kell vonulni vagy jöjjön aminek jönnie kell.