Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

érthetetlen, érthetetlen mondta a szakértő

#1494229 Ibiza Előzmény: #1494223

Ááá pont nem lehet. Ugy kell mint a zsidok vagy usa. Special alakulat vagy dron.

érthetetlen, érthetetlen mondta a szakértő

#1494228 Koffein Előzmény: #1494225

igen, ez is meghúzódhat a háttérben... elvileg a héten találkozott putyin és prigozsin, pár napra rá megindul a wágner csoport moszkva fele... akár az is meghúzódhat a háttérben, hogy mesterségesen így vezetik be a népet a háborúba és a 2024-es választás el lesz halasztva, amíg a háború tart, mint az ukiknál, vagy ha meg is lesz tartva, akkor az új katonai vezetéssel fordul rá putler, a régi pajtikat meg lehet hibáztatni minden szaré...

érthetetlen, érthetetlen mondta a szakértő

#1494226 amix Előzmény: #1494223

Vagy néhány hét múlva beloruszból megindul a vezetésével egy csapat Kijevbe :)

érthetetlen, érthetetlen mondta a szakértő

#1494225 Ibiza Előzmény: #1494222

állitólag lelöttek pár csúcstechnikás repülöt, és idő elött szétlöttek egy nagy üzemanyag tárolót az oroszok, gondolom, hogy ne legyen üzemanyaguk támadóknak. Lehet ez egy teszt volt, ezzel akarta bizonyitani putymónak szart sem érnek a tábornokai, simán be lehet gyalogolni moszkváig. De csodálkoznék ha túlélné. Tény az oroszok 1 évig csak kullogtak az események után, fogytak mint összel a legyek.

érthetetlen, érthetetlen mondta a szakértő

#1494223 Koffein Előzmény: #1494222

Bármi is fog történni, előbb vagy utóbb Prigozsin is meg fog botlani és kiesik az ablakon, vagy véletlenül egy drón felrobbantja...

Putyin vs Prigozsin

#1494219 Ibiza Előzmény: #1494215

Putyinnal és a zongoraművész úrral nehéz megegyezni, mindkettő teher.
Ha puccsos megoldás lenne akkor nem a wágneres ember lesz az aki putymót leváltja.
Ukránoknak kell egy nagy támadás, most még nem volt meg mert 2-3 hadosztály ügyeskedik és hatalmasak az emberveszteségek. Háborús ökölszabály szerint a támadónak minimum 3x-os erővel kell rendelkeznie.
Ahogy én elképzelem. A verzió.
Tehát a hadosztályok nagyobb része belelendül és 1hónap alatt elérnek valamit majd kialakul egy álló háború..akkor lesz béketárgyalás. Vélhetően zelit levadásszák az "oroszok" vagy annak álcázott támadással eltűntetik egy tábornok veszi át a vezetést Utána Putymó ellen lesz egy végzetes "ukrán" támadás és ott is egy tábornok veszi át az irányítást.
Milyen megállapodás lehet?
A Krímet átadják orosznak 99évre (nem most van) a mostani elfoglalt területek egy részét visszaadják de az orosz ajkú területek szabad önrendelkezést kapnak esetleg valamilyen tartományi megoldással vagy speciális kereskedelmi státusszal. Területén orosz katonák biztosítják a biztonságot és a kereskedelmet lesznek orosz hadikikötők. krímben és az új tartományban is.
Ukránok nem lesznek NATO tag de lesznek eu tag.
Talán független státuszuk lesz (vagy partneri megállapodás a NATOval) de a biztonságukat nemzetközi megállapodások garantálják. Orosszal kötnek ukrik egy meg nem támadási megállapodást. Ukránok vállalják a területükön nem lesz atomfegyver.

Putyin vs Prigozsin

#1494218 Ibiza Előzmény: #1494215

Csecsenek lerendezik az orosz speciális erőkkel. Itt nem kell emberjogiskodni. Kábító gázok, lángszórók, termikus bombák..

Putyin vs Prigozsin

#1494212 TrendMan Előzmény: #1494211

Szerintem a puccs az oroszoknál mindig benne van a pakliban, emlékezzünk csak a Gorbacsov érában visszatámadó keményvonalasokra.

Ahhoz viszont innen nem annyira átlátható a helyzet, hogy meg lehessen tippelni, ki puccsol majd, kivel szövetségben és mikor.

VW - kényszer, vagy nem kényszer?

#1494173 Koffein
Még ha nincs is szó kényszermunkáról, a kínai kormány számára ez egy olyan szimbólum, amellyel azt mutathatja a világnak, hogy jólétet hoz a régióba – mondta Eva Stocker, az ujgur jogokért és önrendelkezésért küzdő érdekvédelmi csoport, az Ujgur Világkongresszus vezető projektfelelőse. Hozzátette: De mi ezt népirtásnak tekintjük.”

https://hirado.hu/kulfold/cikk/2023/06/21/ujabb-ba...