azért hozzátartozhat az is. Orbán gazda mindenhol támogatta Svédország belépését , dehát az a fránya képviselők nem akarják....
azért hozzátartozhat az is. Orbán gazda mindenhol támogatta Svédország belépését , dehát az a fránya képviselők nem akarják....
ez tényleg gonosz, aki bedőlt ennek, az meg is érdemli :))
Azta qrva... ez a pizzázós mém, vagy valami egyébért?
Egy fickó akár 10 évet is kaphat most egy 2016-ban kreált Hillary Clinton mémért.
On Friday, after just over four days of deliberation, a jury in Brooklyn
found Mr. Mackey guilty of conspiring to deprive others of their right
to vote. He is scheduled to be sentenced in August and faces a maximum
of 10 years in prison.
ha letartoztatják, vagy bármi történik, ami negatívan érinti pl korlátozzák a kommunikációt stb.. akkor előfordulhat, hogy óriási meglepi lesz jövőre...
Hivatalos: Finnország a NATO tagja lett - Portfolio.hu
emlékezzünk kicsit... azt mondták a finnek, csak svédekkel együtt lépnek be.. de már elmúlt..ez a politika
Ez vajon értékrendi változás vagy értékrendi változás?
"A MILLENIÁLOK ÉS AZ X GENERÁCIÓS SZÜLŐK AZT SZERETNÉK, HA GYERMEKEIK TISZTÁBAN LENNÉNEK A CSALÁDDAL TÖLTÖTT IDŐ FONTOSSÁGÁVAL, MÍG A Z GENERÁCIÓS SZÜLŐK TÖBBSÉGE SZERINT A LEGFONTOSABB AZ, HOGY MEGTANÍTSÁK AZ ÉTEL SZERETETÉRE ŐKET."
https://index.hu/fomo/2023/04/03/csalad-vacsora-ka...
És mekkora?
Délkelet-Ázsia leépíti a dollárt és az eurót... visa-mastercard fenyegetés részükre, azaz lassacskán érdeklődés hiányában kivonulhat, vagy betiltják..
mehetnek olajos topikba is, de ez inkább nagyvilági sztori...
Itt megint leesett a hó és tegnap láttam katonai szerelvényt is áthaladni a Csendes-óceán felé ..
Én teljesen nyugodt vagyok :) szerintem sem hirtelen fog minden bekövetkezi, évek, évtizedek, mire érezni fogjuk a reccsenést... Dalio is megmondta, leírta, bárhogy vizsgálja, előbb vagy utóbb háború lesz, a két nagyhatalom közt... kína háborúra készül, oké, lehet erőfitogtatás, de az embereknek ezt mondja, mutatja Ping mester...
tiktokon már megy a háború, kínában a tiktok algoritmusa oktatóvideókat mutat, nyugaton meg kihívásokat, agyleépítő hülyeségeket, ez is a háború része...
Mi lesz majd az elszámolással, majd meglátjuk, de azt már látjuk, hogy a total már kínai valutában intézi a bizniszt... első fecske.. majd jönnek a többiek...
Tényleg olvasnak minket és
Téged akarnak megnyugtatni, meg nem tudom a kínai valuta egyeduralmához ki járulna hozzá?
Ez kb. olyan, mint nálunk se tud összefogni az ellenzék, mert az egyetértés odáig tart, hogy utálják a Fideszt.
Ugyanaz van, mint a tőzsdén:
Jön egy jó hír és mindenki úgy tesz, mintha az összes rossz hír nem is lett volna még három napja.
Aztán jön egy rossz hír és egyből elfelejtik a korábbi jó hangulatot.
Néha pedig van, hogy a jó és a rossz hírek kioltják egymást és unalmas kereskedés jön hosszú oldalazással, semmi nem történik.
Vagy az utolsó vagy a nagyobb horderejű hír alakítja a cselekvést.
Ez most az oroszok kezdeményezte háború.
A nyugat szerintem a maga részéről azzal, hogy Porosenkó után új elnök van letudta a maga részét.
Elég gáz egyébként, ahogy a magyar kisebbség Kárpátaljai ügyeire se reagálnak és még talán nagyobb gáz, hogy bevállalták a Minszki egyezményt és nem teljesítették a békecsinálást.