Itt megint leesett a hó és tegnap láttam katonai szerelvényt is áthaladni a Csendes-óceán felé ..
Itt megint leesett a hó és tegnap láttam katonai szerelvényt is áthaladni a Csendes-óceán felé ..
Én teljesen nyugodt vagyok :) szerintem sem hirtelen fog minden bekövetkezi, évek, évtizedek, mire érezni fogjuk a reccsenést... Dalio is megmondta, leírta, bárhogy vizsgálja, előbb vagy utóbb háború lesz, a két nagyhatalom közt... kína háborúra készül, oké, lehet erőfitogtatás, de az embereknek ezt mondja, mutatja Ping mester...
tiktokon már megy a háború, kínában a tiktok algoritmusa oktatóvideókat mutat, nyugaton meg kihívásokat, agyleépítő hülyeségeket, ez is a háború része...
Mi lesz majd az elszámolással, majd meglátjuk, de azt már látjuk, hogy a total már kínai valutában intézi a bizniszt... első fecske.. majd jönnek a többiek...
Tényleg olvasnak minket és
Téged akarnak megnyugtatni, meg nem tudom a kínai valuta egyeduralmához ki járulna hozzá?
Ez kb. olyan, mint nálunk se tud összefogni az ellenzék, mert az egyetértés odáig tart, hogy utálják a Fideszt.
Ugyanaz van, mint a tőzsdén:
Jön egy jó hír és mindenki úgy tesz, mintha az összes rossz hír nem is lett volna még három napja.
Aztán jön egy rossz hír és egyből elfelejtik a korábbi jó hangulatot.
Néha pedig van, hogy a jó és a rossz hírek kioltják egymást és unalmas kereskedés jön hosszú oldalazással, semmi nem történik.
Vagy az utolsó vagy a nagyobb horderejű hír alakítja a cselekvést.
Ez most az oroszok kezdeményezte háború.
A nyugat szerintem a maga részéről azzal, hogy Porosenkó után új elnök van letudta a maga részét.
Elég gáz egyébként, ahogy a magyar kisebbség Kárpátaljai ügyeire se reagálnak és még talán nagyobb gáz, hogy bevállalták a Minszki egyezményt és nem teljesítették a békecsinálást.
ezek olvasnak minket? vagy mindenki ezen agyal? :))
https://truesight.substack.com/p/a-nyugat-alkonya

Ahogy az érdek kívánja, úgy hangolják a médiát, mert tudják, hogy az emberek felejtenek... ki emlékszik mi volt a címlapokon 10éve? amikor arra se emlékeznek mi volt az újságba, vagy mit láttak a híradóban a cuki panda született az állatkertbe blokk után... :)
Ma már nem ismerik el, hogy 2014ben ukránok ölték a donyecki orosz származású ukránokat. Pedig a cnn is beszámolt róla.
https://www.blikk.hu/politika/vilagpolitika/bahmut...
Oh. Eddig azt hittem hogy bahmut stratégiailag nem fontos település.
Total és a CNOOC közt jött létre...
https://www.businesstimes.com.sg/international/chi...Aki megírta ott hibázhatott, hogy a gójok után a zs-k lesznek a következők, akik után mennek, vagy még közben, amint látjuk... szóval újra kéne gondolni a tervet, már ha van ilyen.. :)
Régen megírták, hogy a zs-k a gójokat a pénz imádatával fogják elvakítani, a pénz lesz az új isten. (A pénznyomtatás joga meg a zs-ké).
A 7 milliárdos illetéket aki befizeti, annak balek volt az adakozó. Ezt okos emberek alapítványokba tolják és az alapítványoknak a kurátorai változnak csak meg.
Az gondolom egyértelmű összefüggés, hogy amióta 'kinyilt a világ' - internet, mobil ++ utazás - azóta degradálódtak ezek az értékek.
A community involvment még érdekes.
Na meg pl. olyanokra kíváncsi lennék, mint baráti kör, család (ami szélesebb, mint having children ..)
Fszodat itt nem sorolták.
Viszont a szex kimaradt.