Regisztráció Elfelejtett jelszó

Bitcoin

Kezdődik a Binance vesszőfutása

#1497622 matgab Előzmény: #1496953

jó nagy long gyilkolászás van ma.

Az még mindig a bajom a kripto piaccal, hogy totál manipulált az egész. Semmi fundamentum nincs egyik mögött sem- csak mindenféle kamu sztorikat gyártanak egy egy kripto mögé.

De igazából ha elkezd esni a Bitcoin, akkor mind elkezd zuhanni, ha emelkedik, akkor meg mind emelkedik.

És az, hogy éppen esik vagy emelkedik, az nem függ egyáltalán semmi mástól, csak hogy a nagy bálnák hova manipulálják épp az árfolyamukat.

Hírek nélkül duplázódnak vagy feleződnek, vagy másodpercek alatt vesztik el az értük több, mint 10%-át.

fából Bitcoin-karikát

#1496238 TrendMan

És milyen jó nekünk, hogy van a Bitcoin bányászat:

https://www.finanzen.net/nachricht/devisen/innovat...

A tanulmány szerzői szerint a Bitcoin bányászok folyamatosan keresik a hatékony és új energia erőforrásokat és ezzel előrehajtják az energetikai átállást.

Az IRM (Nemzetközi Kockázat Kezelési Intézet) által jegyzett tanulmány szerint a Bitcoin bányászat elősegíti a az innovatív zöld energiaforrások elfogadottságát és felhasználhatóságát.

SBF

#1492443 Koffein Előzmény: #1492423

talán az, hogy kínai megvesztegetéssel kapcsolatba vádolják? arról nincs szó, hogy amerikai? elmondása szerint mindkét pártot több száz millióval támogatta fű alatt? ez a szerencsétlen mindenkit lefizetett, akitől hasznot remélt...

Roubini nem Bitcoin párti

#1492060 TrendMan

Nouriel Roubini a New York Egyetem és a Yale Egyetem tanára, a gazdasági és pénzügyi elemzésekkel foglalkozó RGE Monitor elnöke elég határozott kijelentést tett arról, hogy a mostani bankválságban nem véletlenül a kriptopénzeket leginkább pártoló három nagybank dőlt be. Szerinte minden morális kockázat ősanyja a kriptopiac.