Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Zárul Q1

#1492466 TrendMan Előzmény: #1492465

Hallottam longos koncepciókat is azzal az indoklással, hogy a bankválságot sikerül karanténba helyezni, ugyanakkor a FED kamatemelési szándéka 'erodálódott', ergo jöhet a menet.

Ez nem tudom hogyan illeszkedik abba a jövőképbe, amit a Goldman Sach stratégái mondtak néhány hete, miszerint már minden pozitív tényező be van árazva a S&P500 árfolyamába, ergo lejtőre kerülhet.

Zárul Q1

#1492465 Koffein

negyedévi szépítésként 3 nap rali jön, mielőtt ismét elkezdünk szakadni? :)

valószínűleg jha... a né…

#1492434 Koffein Előzmény: #1492428

valószínűleg jha... a néhai tervek szerint, mára már havi szinten kellene fellőni az embereket, ehhez képest q2re halasztották a következő fellövést... orbit meg csődközelben... valószínű musk és bezos mellett egyre kevesebb melót kapnak... ha lenne fantázia orbitba már felvásárolták volna, mint a maxart, de hát...

Virgin orbit után a gala…

#1492428 amix

Virgin orbit után a galactic is megy a levesbe?

Vorb szépen összeomlott. Ma is -30%

egyezmény hiányában ..

#1492417 TrendMan Előzmény: #1492416

Igen, erre én is gondoltam és szinte biztos, hogy így van.

Vagy esetleg ingatlanba forgat át és az stabilizálja Orbán gazdagságát.

egyezmény hiányában ..

#1492416 Koffein Előzmény: #1492415

van egy olyan megérzésem, hogy azé nem sürgetik az egyezményt, mert aki usába fektetett, az elkezd állampapírt venni, vagy magyar rv-t, vagy ingatlant, vagy eu-ban lévő cégek rv-eit.. politikusi szemmel nézve win win szitu alakult ki...

SVB, CS - rendszerszintű banki problémák?

#1492388 TrendMan Előzmény: #1492383

Értem.

Tehát, ha a kisember csődbe megy, akkor a kisember a hibás, mert a kisembernek nem diktálják a nagy intézmények a feltételeket, hanem a kisember fegyelmezetten maga alakítja az összes körülményt.

De ha a nagy bank megy csődbe, akkor nem a nagy bank a hibás, hanem a külső körülmények.

Esetleg a kis ember:

Minden világos.

SVB, CS - rendszerszintű banki problémák?

#1492383 Koffein Előzmény: #1492224

Svájcban is megy a bűnbak keresés, nehogy a néhai CS ceo nyakába varják... :))

A cég vezetői azt mondják, hogy a kis befektetők a hibásak, a politikusok azt mondják, hogy a svájci pénzügyi felügyelet a hibás...

"Vannak azonban olyanok is, akik szerint a Credit Suisse nem tehet a saját csődjéről: a Le Matin Dimanche lap vasárnap azt írta, hogy a politikai pártok a FINMA-t okolják a bedőlés miatt."

https://www.portfolio.hu/bank/20230327/a-credit-su...

Hindenburg report Block SQ

#1492302 Koffein Előzmény: #1492295

asszem erre Dorsey bácsi lefosta a bokáját és rágyújt egy spanglira, majd megigazítja szakállkáját és kiáll nyilatkozgatni :)

komolyra fordítva a szót, nekem is gyanús valamiért ez a cég, valamiét rossz érzésem volt vele kapcsolatba, ezért se vásároltam belőle soha...

FED kamatdöntés

#1492281 Koffein Előzmény: #1492272

először boldogság volt, elmentek kajálni, majd megemésztették Jerome bácsi szavait és dirr jött a sell gomb :))

Kép