Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

De30 (GDAXI)

dax

#1492147 big-ebuy.eu Előzmény: #1492133

Cnbc.....

REGGELI SQUAWK...https://link.cnbc.com/public/30867635

1. Előre jönni

Úgy tűnik, hogy a jelentős részvényátlagok előrébb kerülhetnek ezen a héten, a globális bankszektorban tapasztalható zűrzavar ellenére egy nyerő hét ütemében. Csütörtökig a Dow Jones Industrial Average 1,06%-ot, az S&P 500 2,56%-ot, a Nasdaq Composite pedig 5,19%-ot erősödött – november óta a legjobb héten. Pénteken azonban a Wall Streeten „hármas boszorkányként” ismert időszakos jelenség, amikor a határidős tőzsdeindexek, részvényindex-opciók és részvényopciók egyszerre járnak le, ami az utolsó órában némi botrányt hozhat

dax

#1492142 Lenthor Előzmény: #1492138

Ritka az ilyen méretű "kalapács gyertya"

Az elmúlt négy nap eszméletlen méretű mozgásokat láttunk.

Nos, mit kell tudni a "kalapács" gyertyáról:

Elvileg úgy tartják számon, hogy visszafordító gyertya.

Bulkowski statisztikát készített ezekről a gyertyákról és megállapította, hogy nem teljesen elfogadott a közhiedelem, hogy fordító gyertya.

A statisztikája szerint egy kalapács gyertya visszafordítási aránya 60% körüli! Ebből következik, hogy 40%-ban a kialakulását követően meghibásodik és nem teljesíti az elvártakat.

https://invst.ly/-k9ik

Mindenesetre 15.272 alatt inkább az esésnek van nagyobb esélye. 15.272 felett viszont az emelkedés veszi ismét kezdetét.

dax

#1492138 Lenthor Előzmény: #1492135

Csak akkor köszönjétek, ha be is jön. Hol vannak azok a szép idők, amikor ránéztem és arra ment, amerre elképzeltem.

A felrakott elképzelés az esés ellenére elég longos, mert a 2. hullám után szép emelkedés jöhetne.

dax

#1492133 big-ebuy.eu Előzmény: #1492129

A nagyok jobban féltik a pénzüket ......nem lesz ott akkora eső hogy a 10200k -ra menjen. Kis pánik kell , vegyenek több részvényt . Atomtámadás , nagyobb háború ctr.....az esetleg viheti oda

dax

#1492129 JackOne Előzmény: #1492128

Sziasztok!

Lenthor, a hetest ha nézzük akkor ABC korrekció is lehet amelynek alja a Covid a Tető a mindenkori ATH, az 'A' az eddigi lokális mélypont a 'B' az eddigi lokális alacsonyabb tető.

Nekem a mérés ezen formációban 10.200 környékét adja.

Mia véleményetek, véleményed...? Megjegyzem bankcsőd nélkül egy profit recesszió és/vagy a háború további durvulása ..... is elhozhatja nem de...?

grat

#1492124 TrendMan

Remekül játszogatnak minden instrumentumon most, hogy a magyar piac be van zárva és nem lehet idehaza semmit adni-venni.

Minden tervem teljesül a nemzeti ünnepen!

Eszem a szívüket!

dax

#1492121 big-ebuy.eu Előzmény: #1492119

Vannak kitettségek, ez a legnagyobb részvényese aki becsődölt, annak a banknak ! Lesz bizonyos kár a bankszektorba, de nem a 2008-hoz mérten , közel se akkora ! Akkor minden csődbe volt , óriási összegekkel, ez a 10%-a max annak .....a hitelek nőnek a Usába , az is rizikós......( Daxot elnéztem a futurest tettem be 1x, azt korrigáltam lent )....TradingView Chart