Na igen, botrány az már eddig is volt.
De vajon hány órakor történik mindez európai idő szerint?
Na igen, botrány az már eddig is volt.
De vajon hány órakor történik mindez európai idő szerint?
Cnbc.....
REGGELI SQUAWK...https://link.cnbc.com/public/30867635
1. Előre jönni
Úgy tűnik, hogy a jelentős részvényátlagok előrébb kerülhetnek ezen a héten, a globális bankszektorban tapasztalható zűrzavar ellenére egy nyerő hét ütemében. Csütörtökig a Dow Jones Industrial Average 1,06%-ot, az S&P 500 2,56%-ot, a Nasdaq Composite pedig 5,19%-ot erősödött – november óta a legjobb héten. Pénteken azonban a Wall Streeten „hármas boszorkányként” ismert időszakos jelenség, amikor a határidős tőzsdeindexek, részvényindex-opciók és részvényopciók egyszerre járnak le, ami az utolsó órában némi botrányt hozhat
Ritka az ilyen méretű "kalapács gyertya"
Az elmúlt négy nap eszméletlen méretű mozgásokat láttunk.
Nos, mit kell tudni a "kalapács" gyertyáról:
Elvileg úgy tartják számon, hogy visszafordító gyertya.
Bulkowski statisztikát készített ezekről a gyertyákról és megállapította, hogy nem teljesen elfogadott a közhiedelem, hogy fordító gyertya.
A statisztikája szerint egy kalapács gyertya visszafordítási aránya 60% körüli! Ebből következik, hogy 40%-ban a kialakulását követően meghibásodik és nem teljesíti az elvártakat.

Mindenesetre 15.272 alatt inkább az esésnek van nagyobb esélye. 15.272 felett viszont az emelkedés veszi ismét kezdetét.
Csak akkor köszönjétek, ha be is jön. Hol vannak azok a szép idők, amikor ránéztem és arra ment, amerre elképzeltem.
A felrakott elképzelés az esés ellenére elég longos, mert a 2. hullám után szép emelkedés jöhetne.
A nagyok jobban féltik a pénzüket ......nem lesz ott akkora eső hogy a 10200k -ra menjen. Kis pánik kell , vegyenek több részvényt . Atomtámadás , nagyobb háború ctr.....az esetleg viheti oda
A Credit Suisse legfeljebb 54 milliárd dollár kölcsönt vesz fel a Svájci Nemzeti Banktól
Sziasztok!
Lenthor, a hetest ha nézzük akkor ABC korrekció is lehet amelynek alja a Covid a Tető a mindenkori ATH, az 'A' az eddigi lokális mélypont a 'B' az eddigi lokális alacsonyabb tető.
Nekem a mérés ezen formációban 10.200 környékét adja.
Mia véleményetek, véleményed...? Megjegyzem bankcsőd nélkül egy profit recesszió és/vagy a háború további durvulása ..... is elhozhatja nem de...?
Remekül játszogatnak minden instrumentumon most, hogy a magyar piac be van zárva és nem lehet idehaza semmit adni-venni.
Minden tervem teljesül a nemzeti ünnepen!
Eszem a szívüket!
Sziasztok, köszi a chartot! Remélem most már aljat fogott egy időre.
Vannak kitettségek, ez a legnagyobb részvényese aki becsődölt, annak a banknak ! Lesz bizonyos kár a bankszektorba, de nem a 2008-hoz mérten , közel se akkora ! Akkor minden csődbe volt , óriási összegekkel, ez a 10%-a max annak .....a hitelek nőnek a Usába , az is rizikós......( Daxot elnéztem a futurest tettem be 1x, azt korrigáltam lent )....
Eshetünk még ,a "medve piac" működik, csapkodnak magasan .....14000-13800-ig https://www.tradingview.com/x/amnXkbHq/