Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#1492133 big-ebuy.eu Előzmény: #1492129

A nagyok jobban féltik a pénzüket ......nem lesz ott akkora eső hogy a 10200k -ra menjen. Kis pánik kell , vegyenek több részvényt . Atomtámadás , nagyobb háború ctr.....az esetleg viheti oda

dax

#1492129 JackOne Előzmény: #1492128

Sziasztok!

Lenthor, a hetest ha nézzük akkor ABC korrekció is lehet amelynek alja a Covid a Tető a mindenkori ATH, az 'A' az eddigi lokális mélypont a 'B' az eddigi lokális alacsonyabb tető.

Nekem a mérés ezen formációban 10.200 környékét adja.

Mia véleményetek, véleményed...? Megjegyzem bankcsőd nélkül egy profit recesszió és/vagy a háború további durvulása ..... is elhozhatja nem de...?

grat

#1492124 TrendMan

Remekül játszogatnak minden instrumentumon most, hogy a magyar piac be van zárva és nem lehet idehaza semmit adni-venni.

Minden tervem teljesül a nemzeti ünnepen!

Eszem a szívüket!

dax

#1492121 big-ebuy.eu Előzmény: #1492119

Vannak kitettségek, ez a legnagyobb részvényese aki becsődölt, annak a banknak ! Lesz bizonyos kár a bankszektorba, de nem a 2008-hoz mérten , közel se akkora ! Akkor minden csődbe volt , óriási összegekkel, ez a 10%-a max annak .....a hitelek nőnek a Usába , az is rizikós......( Daxot elnéztem a futurest tettem be 1x, azt korrigáltam lent )....TradingView Chart

dax

#1492119 Lenthor Előzmény: #1492066

Lenthor Előzmény: #1492058

A következő bank amely csődbe megy a Credit Suisse lesz ?

---------------------------------------------------------------------------

Kezdődik:

Szétverik az európai bankokat, a Credit Suisse új történelmi mélyponton