Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

meleg bán vagy nem bán

#1491783 TrendMan Előzmény: #1491780

Férfi meg egyáltalán nincs a nézőseregben.

Volt egy szórakozóhely olyan 10 évvel ezelőtt a Nagykörút-Üllői út sarkán, valamilyen Café néven futott (elfejetettem a pontos nevét).

Nagyon sok csinos nő járt oda, ezért én is néha benéztem, 3-4 alkalommal.

Egyszer csak valaki megkérdezte, hogy tudtam-e, hogy ez egy melegbár?

- Micsoda? Ne már! Tele van csajokkal! Hogy van ez?

Na ez a videós dolog lehet egy kvázi hasonló helyzet, miért járnak a csinos nők melegbárokba? Miért ülnek anyák a gyerekeikkel egy ilyen eseményen?

Szerintem tudnak róla, h…

#1491780 Koffein Előzmény: #1491774

Szerintem tudnak róla, ha meglepték volna, akkor nem kameráznának mosolyogva, hanem befognák a gyerek szemét, vagy a show megkezdése után pár perccel idegállapotba elviharoznának.. :)

Amúgy ha megfigyeljük a videót, fejkendős nőt nem nagyon látunk...

döbbenet

#1491779 TrendMan Előzmény: #1491778

Egyébként igen.

Érdekes lenne ismerni a hátterét, hogyan hirdetik meg ezt, miről tudnak a szülők, mire jelentkeztek ténylegesen stb stb

Vannak ragadozók, sakál,…

#1491770 KawaBazsy Előzmény: #1491762

Vannak ragadozók, sakál, puma, gepárd ilyesmi.(Spotted hyena (Crocuta crocuta), Cheetah (Acinonyx jubatus) ,Leopard (Panthera pardus), Black-backed Jackal (Canis mesomelas), Bat-eared fox ( Otocyon megalotis), Cape fox (Vulpes chama), Small spotted Genet (Genetta genetta)

A hosszúszarvú az az Oryx, vagyis nyársas antilop.

Egyébként mi ez a hosszú…

#1491762 TrendMan Előzmény: #1491713

Egyébként mi ez a hosszúszarvú állat, amelyből mindig ugyanaz az 5-6 példány van az intatónál?

Ötletes, hogy az itató be van mikrofonozva meg valami sólelőhelyet is odatettek a kamera elé, de sajnos itt az akció véget is ér.

pl úgy tűnik ragadozók itt nincsenek is

Fasza kis pickupok járká…

#1491748 KawaBazsy Előzmény: #1491746

Fasza kis pickupok járkálnak arrafelé. :-) Én is kipróbálnám az enyémet a hóban, de 4. tél óta nix rá lehetőségem..

Jó ez a csatorna, jobb m…

#1491746 TrendMan Előzmény: #1491728

Jó ez a csatorna, jobb mint a tv.

Most pl. a vonatrajongó vonalon nem vonatokat látni, hanem azt, hogy akkora hóesés van, hogy egy hókotró elkezdte takarítani a síneket oda-vissza.

A hókotró a lapátjával megemelte magát és kiderült, hogy olyan kerekei is vannak, amikkel tud mozogni a sineken.

Ráhelyezte magát a sínekre és most takarítja az állomást.

Mondjuk ilyet se láttam még eddig. :-)

Közben a webkamera is megelevenedett követi, hogy mi történik és rázoomol.

Érdekes, valaki hockol a webkamera mellett és azzal foglalkozik, hogy mindig ráirányítja a történésre vagy esetleg ez valami automatizmus ?

napi érdekesség

#1491735 matgab Előzmény: #1491711

Másfél hete a közmédiában téma volt a születések számának drasztikus visszaesése. Szalai Piroska, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem kutatója elmondta ennek a hátterét: „A tavalyi évet nézzük úgy is, hogy a tavalyi évben születtek meg azok a gyerekek, akik a fiatalok kovid oltása idején kellett, hogy foganjanak, magyarul: minden számot próbáljunk kilenc hónappal visszafele pörgetni. Az, hogy a tavalyi évben csökkenés volt, ezt tudhattuk akkor, amikor a kovid oltásokat a húszas, harmincas, negyvenes nők megkapták, hogy ott azért lesz csökkenés.” Vagyis a magyar nemzeti keresztény "szakemberek" pontosan tudták, hogy az oltásnak olyan súlyos mellékhatásai lesznek, mint a meddőség és vetélés, azaz meggyilkolják a magzatot, ez pedig olyan arányú, ami a demográfiában is látható lesz. Ezzel szemben a magyar nemzeti keresztények folyamatosan azt hazudták, hogy az oltásnak semmilyen kockázata, rizikója nincsen, sőt csak előnyei vannak. A teljes műsor itt nézhető meg, a kivágott rész kb. 7.50-8.25 között látható (https://www.youtube.com/watch?v=T7nlegG893o&t=459s)

Egyébként remek a hangul…

#1491728 TrendMan Előzmény: #1491717

Egyébként remek a hangulat ott is.

Közben Arizonában egyre jobban havazik:

Ez normális? Ott van közvetlenül Kalifornia mellett, ugyanazon a szélességi fokon, mint Marokkó és olyan időjárás van, mint Norvégiában.