Nahát! Kösz a választ! Gyanús nekem, hogy ezek beállított jelenetek, mert mindig ugyanaz a 6 db nyársas antilop jelenik meg az itatónál és az ivászaton meg a sónyaláson túl semmi akciót nem láttam eddig. :-)
Nahát! Kösz a választ! Gyanús nekem, hogy ezek beállított jelenetek, mert mindig ugyanaz a 6 db nyársas antilop jelenik meg az itatónál és az ivászaton meg a sónyaláson túl semmi akciót nem láttam eddig. :-)
Férfi meg egyáltalán nincs a nézőseregben.
Volt egy szórakozóhely olyan 10 évvel ezelőtt a Nagykörút-Üllői út sarkán, valamilyen Café néven futott (elfejetettem a pontos nevét).
Nagyon sok csinos nő járt oda, ezért én is néha benéztem, 3-4 alkalommal.
Egyszer csak valaki megkérdezte, hogy tudtam-e, hogy ez egy melegbár?
- Micsoda? Ne már! Tele van csajokkal! Hogy van ez?
Na ez a videós dolog lehet egy kvázi hasonló helyzet, miért járnak a csinos nők melegbárokba? Miért ülnek anyák a gyerekeikkel egy ilyen eseményen?
mondhatni ez egy irányított trendnek is tűnhet
Szerintem tudnak róla, ha meglepték volna, akkor nem kameráznának mosolyogva, hanem befognák a gyerek szemét, vagy a show megkezdése után pár perccel idegállapotba elviharoznának.. :)
Amúgy ha megfigyeljük a videót, fejkendős nőt nem nagyon látunk...
Egyébként igen.
Érdekes lenne ismerni a hátterét, hogyan hirdetik meg ezt, miről tudnak a szülők, mire jelentkeztek ténylegesen stb stb
Angliában. Sajnos már átjutott a kontinensre.
Te mindíg ilyen különös dolgokba botlasz.
Hogy van ez? :-)
Vannak ragadozók, sakál, puma, gepárd ilyesmi.(Spotted hyena (Crocuta crocuta), Cheetah (Acinonyx jubatus) ,Leopard (Panthera pardus), Black-backed Jackal (Canis mesomelas), Bat-eared fox ( Otocyon megalotis), Cape fox (Vulpes chama), Small spotted Genet (Genetta genetta)
A hosszúszarvú az az Oryx, vagyis nyársas antilop.
Egyébként mi ez a hosszúszarvú állat, amelyből mindig ugyanaz az 5-6 példány van az intatónál?
Ötletes, hogy az itató be van mikrofonozva meg valami sólelőhelyet is odatettek a kamera elé, de sajnos itt az akció véget is ér.
pl úgy tűnik ragadozók itt nincsenek is
aszta rohadt... és mindezt egy rendőr... úgy néz ki, hogy gazdag kínai influenszernek sem tejfelből van az élete...
Fasza kis pickupok járkálnak arrafelé. :-) Én is kipróbálnám az enyémet a hóban, de 4. tél óta nix rá lehetőségem..
még a végén kiderül, hogy el se lett véve a játék https://24.hu/elet-stilus/2023/03/01/megvert-tanar...
Jó ez a csatorna, jobb mint a tv.
Most pl. a vonatrajongó vonalon nem vonatokat látni, hanem azt, hogy akkora hóesés van, hogy egy hókotró elkezdte takarítani a síneket oda-vissza.
A hókotró a lapátjával megemelte magát és kiderült, hogy olyan kerekei is vannak, amikkel tud mozogni a sineken.
Ráhelyezte magát a sínekre és most takarítja az állomást.
Mondjuk ilyet se láttam még eddig. :-)
Közben a webkamera is megelevenedett követi, hogy mi történik és rázoomol.
Érdekes, valaki hockol a webkamera mellett és azzal foglalkozik, hogy mindig ráirányítja a történésre vagy esetleg ez valami automatizmus ?
Másfél hete a közmédiában téma volt a születések számának drasztikus visszaesése. Szalai Piroska, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem kutatója elmondta ennek a hátterét: „A tavalyi évet nézzük úgy is, hogy a tavalyi évben születtek meg azok a gyerekek, akik a fiatalok kovid oltása idején kellett, hogy foganjanak, magyarul: minden számot próbáljunk kilenc hónappal visszafele pörgetni. Az, hogy a tavalyi évben csökkenés volt, ezt tudhattuk akkor, amikor a kovid oltásokat a húszas, harmincas, negyvenes nők megkapták, hogy ott azért lesz csökkenés.” Vagyis a magyar nemzeti keresztény "szakemberek" pontosan tudták, hogy az oltásnak olyan súlyos mellékhatásai lesznek, mint a meddőség és vetélés, azaz meggyilkolják a magzatot, ez pedig olyan arányú, ami a demográfiában is látható lesz. Ezzel szemben a magyar nemzeti keresztények folyamatosan azt hazudták, hogy az oltásnak semmilyen kockázata, rizikója nincsen, sőt csak előnyei vannak. A teljes műsor itt nézhető meg, a kivágott rész kb. 7.50-8.25 között látható (https://www.youtube.com/watch?v=T7nlegG893o&t=459s)