Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Nem használtam még én se…

#1491670 KawaBazsy Előzmény: #1491668

Nem használtam még én se ki a lehetőséget, de úgy sokkal izgibb, ha tudod, h bármikor lehetne.. :-)

Asszony tudott a Thaiföl…

#1491668 Ibiza Előzmény: #1491653

Asszony tudott a Thaiföldi utazasaimrol.. Voltunk egyutt is és mondta menjek nyugodtan "massziroztatni". Latta csillog a szemem. Mendtem de csak masszazs.. Nekem nem fér bele.

Ezert kell az embernek kímélni magát 30eves koraig. Utana ne maradjon igeny akkor mar csalad.

Harcomat az infláció ellen ... (a kép zavara) , Zavar-e ?

#1491661 TrendMan Előzmény: #1491660

Szerintem ez amolyan csajos kaja, férfiember nem eszi ezt így.

Mint azok a törpe szendvicsek, amiket szendvicsbárokban árulnak - két harapás, 800 forint (volt korábban, most meg sem merem becsülni.)

Harcomat az infláció ellen ... (a kép zavara) , Zavar-e ?

#1491660 Koffein Előzmény: #1491659

tudom velem van a gond :) én alapból nem értem, hogy miért vesz valaki gyümisalit? kb 5e-ből kihozod a heti gyümisali adagot, de aki sajnálja az időt az elkészítésre, az meg is érdemli a felárat :)

akkor a feleséged listáj…

#1491649 Ibiza Előzmény: #1491620

akkor a feleséged listáján is lehet a fekete fiú? :) egyenjogúság van.

De egyedül mentem, s a z…

#1491633 KawaBazsy Előzmény: #1491623

De egyedül mentem, s a zsozsó a hasitasimban volt, azt meg nem tudtam kire bízni "addig". :-)

cenzúra: "Anyámnak írok sms-t és az Orbán les"

#1491631 Koffein

vicc XD

https://telex.hu/belfold/2023/02/24/kicenzuraztak-...

aki ismeri a számot, tudja wtf van... elég sokan ismerik, mert a spotin (8milla felett) + a yt-on (6milla felett) elég sokan látták/halották a számot.. ne szórakozzatok gyerekek, vagy leadjátok egy az egyben, vagy be se teszitek a kínálatba, mert így is úgy hallgatják... :)))

Akkor csak jól választot…

#1491620 KawaBazsy Előzmény: #1491609

Akkor csak jól választottam.. de jó, h említed, az ázsiai csaj még rajta van a bakancslistámon. :-)

"Az én környezetemben ér…

#1491609 matgab Előzmény: #1491575

"Az én környezetemben értelmesek vannak. :-)"

Nem mondtad, hogy kiköltöztél Ázsiába...! :-)

Én nem tudom, de azt látom, hogy minél jobban megismered a nőket annál inkább ... Na mindegy hagyjuk!

Persze egy kolleganővel, vagy ismerőssel, szomszéddal elvan az ember napi szinten , de minél inkább azokat a kapcsolatokat nézed, hogy az ismerőseid között élettársként/feleségként hogy viselkednek, főleg a késő Y, vagy Z generáció (35 minusz) vagy az azt követő korosztály- hát lehet, hogy értelmesek, de hogy számítani rájuk, meg hogy kivegyék a munka oroszlánrészét a család fenntartásából (nemcsak vagyis főképp nem anyagilag), hát az elég korlátozott.