Regisztráció Elfelejtett jelszó

next gen

Koffein

A 24 éves Chrisszel a SOTE egyik kampusza előtt találkoztunk, ahol egy barátjával lógott.

Mit csinált korábban? Tizenhat évesen – amint már nem volt tanköteles – ott hagyta a középiskolát, mert utálta. Utána járt több képzésre például kereskedelem és marketing témában, de egyik szakma sem tetszett neki.

  • Azóta körbejárta Európát hátizsákkal és Interrail bérlettel. Kéregetésből élt, egy papír pohárral ült ki az utcára. Járt Angliában, Ausztriában, Németországban, Franciaországban, Olaszországban és Lengyelországban is.
  • Jól beszél angolul, és németül is meg tudja értetni magát. Az osztrákok nem voltak vendégszeretőek, a németeknél pozitív élményei voltak, ugyanis ők szeretik a punkokat.
  • Az olaszok is kedvesek voltak, de vigyázni kell a rendőrökkel, mert „nem tetszik az arcod nekik és betörik a kocsid ablakát”.

Mivel foglalkozik most? Itthon is kéregetésből él, elmondása szerint változó, hogy mikor mennyit kap. A hónap elején nagyon bőkezűek az emberek, viszont a hónap végére mindenki le van égve, és kevesebben adnak.

  • Egyszer a hónap elején ment végig a körúton a Király utcánál, és jókedvű, ittas emberektől összes 17 ezer forintot kapott, ami nála rekord.

Mi következik? Még szeretne utazgatni, mert nagyon sok mindent látott még Európából: szeretne elmenni Norvégiába, Olaszországba, Írországba és Észak-Angliába.

  • Ám ez nincs kőbe vésve, ugyanis annyit tud, hogy „ma bulizni fog, de ennél tovább nem lát előre”.