hát már hova növesszem? :)
Nyáron mentem valamerre egy csajszi nagyon pofátlanul vezetett be akart jönni elém.. de agresszívan,..dafke nem engedtem mellettem állt lehúzta ablakot.. kezdte mutogatni mekkora a cerkám..milyen kicsi azért emberkedem..mutatott kb 15cm-t..mondom..ááá kisebb..ment egyre lejjebb kb 10cm..mondom ez kb ok kb ekkora.... vigyorgott, hogy jól lealázott mondtam neki kb ez az átmérője. Legközelebb kérd szépen cicamica és akkor beengedlek..
s a betyárseregbe jelentkeztél-e? :)))
Húha, már megvolt mind a kettő :)
... válhat ...
Ebben az esetben lehetséges, hogy ha egy országban - mint pl. nálunk - minden Karácsony alap tévés programja, hogy három csatornán a Gyűrűk ura összes folytatását leadják, a jobbos konzervatív szavazóbázis növekedéséhez vezet?
És ez vajon hová vezet?
aszondja az angol kormány terrorelhárítása, hogyha valaki elolvassa a gyűrűk urát és az 1984-et, akkor szélsőjobbossá változik... okézsoké... :)
A Putini világkép, amelyet elemeiben itt a fórumban is visszahallhatunk kommentelőktől:
USA-ban sokan ellenzik az ukrán háborút, meg azt se értik, hogy miért Ukrajnába megy az elnök, a helyett, hogy elmenne East Palestin településre, ahol a vonatbaleset történt, vagy segélyt nyújtana a településnek...
Jó, majd iszom.
------------------------
Nem kedvelem Szíjgyártót, de azért ez érdekes, amit itt megfogalmaz:
egy új tanulmány szerint, ha colát vagy pepsit iszol, akkor megnő a heréd és a tesztoszteron... így már világos, hogy Buffett miért issza.. :D
Szerintem a bevándorló transziszlamisták a ludasak, akik több szavazókörzetben is felbukkantak.
Esetleg a Zoroszok, őket onnan lehet megismerni, hogy szavazatleadáskor azt mondják: Zdrasztvujtye!
Amondó vagyok egy excel táblázattal ezt ki lehetne szűrni, mert vagy duplikáció van a szavazók között vagy ezek listája nem egyezik a szavazásra jogosultak listájával.
Persze egy ilyenre azért szükség lenne ..
több szavazólapot adtak le, mint ahányan szavazhattak
https://taz.de/Weitere-Panne-bei-Wahl-in-Berlin/!5...
tudom, nincs itt semmi látnivaló... :)
Biden ismét padlót fogott XD ... na jó ezúttal nem ő volt.. :)
".. nem ugyanaz mint az egész világot betöltő végtelen Tudat."
Jo mondat.
Igen, azoknak mammon az isten.. Nem latjak nem ismerik a termeszet végtelen rendjét. A vegtelen tudást.
A (zzuj)platonisták szerint Démiurgos, az anyagi világot teremtő isten malterosan a Nagy Építőmester azaz a zuj világrend istene, aki nem ugyanaz mint az egész világot betöltő végtelen Tudat
Igen is, meg nem is.
Tulajdonképpen az is hátborzongató, hogy a világban, Európában zajlanak a labdarúgó és egyéb bajnokságok, mintha mi sem történt volna.
Nekem már 2014-ben is furcsa érzésem volt, amikor a szakadár területekről lelőtték a holland civil repülőgépet.
Most ismét furcsa érzés fogott el, mert mintha a bejátszásban 1:14-nél Erich Honecker-t is láttam volna?
Ahogy egy folyamat túllép egy bizonyos méreten, megváltozik a jellege.
A normális emberi kapcsolatok kb. 150 fős csoportokig vannak érvényben.
Ilyen méretekben, amibe most ebben a bejátszásban is betekintettünk, jobbára már csak érdekek vannak.