Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

napi érdekesség

#1491648 Ibiza Előzmény: #1491592

hát már hova növesszem? :)
Nyáron mentem valamerre egy csajszi nagyon pofátlanul vezetett be akart jönni elém.. de agresszívan,..dafke nem engedtem mellettem állt lehúzta ablakot.. kezdte mutogatni mekkora a cerkám..milyen kicsi azért emberkedem..mutatott kb 15cm-t..mondom..ááá kisebb..ment egyre lejjebb kb 10cm..mondom ez kb ok kb ekkora.... vigyorgott, hogy jól lealázott mondtam neki kb ez az átmérője. Legközelebb kérd szépen cicamica és akkor beengedlek..

Tolkien+Orwell olvasása radikalizál

#1491639 TrendMan Előzmény: #1491638

... válhat ...

Ebben az esetben lehetséges, hogy ha egy országban - mint pl. nálunk - minden Karácsony alap tévés programja, hogy három csatornán a Gyűrűk ura összes folytatását leadják, a jobbos konzervatív szavazóbázis növekedéséhez vezet?

És ez vajon hová vezet?

https://videa.hu/videok/film-animacio/jegkorszak-Y...

a béke támogatottsága

#1491625 Koffein Előzmény: #1491598

USA-ban sokan ellenzik az ukrán háborút, meg azt se értik, hogy miért Ukrajnába megy az elnök, a helyett, hogy elmenne East Palestin településre, ahol a vonatbaleset történt, vagy segélyt nyújtana a településnek...

a Berlini falafel ..

#1491571 TrendMan Előzmény: #1491569

Szerintem a bevándorló transziszlamisták a ludasak, akik több szavazókörzetben is felbukkantak.

Esetleg a Zoroszok, őket onnan lehet megismerni, hogy szavazatleadáskor azt mondják: Zdrasztvujtye!

Amondó vagyok egy excel táblázattal ezt ki lehetne szűrni, mert vagy duplikáció van a szavazók között vagy ezek listája nem egyezik a szavazásra jogosultak listájával.

Persze egy ilyenre azért szükség lenne ..

Pogátsa,

#1491525 Ibiza Előzmény: #1491505

".. nem ugyanaz mint az egész világot betöltő végtelen Tudat."

Jo mondat.

Igen, azoknak mammon az isten.. Nem latjak nem ismerik a termeszet végtelen rendjét. A vegtelen tudást.

Pogátsa,

#1491505 Spade Előzmény: #1491494

A (zzuj)platonisták szerint Démiurgos, az anyagi világot teremtő isten malterosan a Nagy Építőmester azaz a zuj világrend istene, aki nem ugyanaz mint az egész világot betöltő végtelen Tudat

a Doomsday bankár újabb intelmei:

#1491503 TrendMan Előzmény: #1491470

Igen is, meg nem is.

Tulajdonképpen az is hátborzongató, hogy a világban, Európában zajlanak a labdarúgó és egyéb bajnokságok, mintha mi sem történt volna.

Nekem már 2014-ben is furcsa érzésem volt, amikor a szakadár területekről lelőtték a holland civil repülőgépet.

Most ismét furcsa érzés fogott el, mert mintha a bejátszásban 1:14-nél Erich Honecker-t is láttam volna?

Ahogy egy folyamat túllép egy bizonyos méreten, megváltozik a jellege.

A normális emberi kapcsolatok kb. 150 fős csoportokig vannak érvényben.

Ilyen méretekben, amibe most ebben a bejátszásban is betekintettünk, jobbára már csak érdekek vannak.

Pogátsa,

#1491498 Ibiza Előzmény: #1491497

Fiumei sirkerben számos szabadkomuves sir van, raffai nagy ismeroje a temanak. Drabik jol elmondja a bankrendszert..

Pogátsa,

#1491497 Ibiza Előzmény: #1491493

Igen, de az emberek zöme már a pénz fogalmat a mukodeset sem erti.. Miert kell 100dollar erteku munkat vegezni es kamatot fizetni maganembereknek egy 2dollar költségű 100 dollarosert.