Nagyon ügyesen húzogatják az indexeket.
Kis esélye volt, amikor a pénteki zárás előtt kidobtam a shortokat, hogy kedden-szerdán esélyem se lesz jól zárni a longokat, de sikerül mindent úgy beállítani, hogy nehogy sikerüljön.
Persze hétfőn, amikor minden zárva volt, akkor mindent lehetett volna.
Ügyes!
"A megkérdezettek kétharmada szerint a készpénztartás inkább növeli majd portfóliójuk teljesítményét, semmint csökkenti azt."
Koszi, megnezem. De azert nembizom bennuk.
hogy ne keseregj, még be tudsz fektetni a RIT-be :)
amúgy viccet félretéve, jól elbújtatták a vagyont, nem nagyon lehet infót találni, max hogy a család összesen 7-8milliárdot szed össze havonta, plusz némely családtagnak mekkora a vagyona s mit irányít... alapítvány, bank stb... de nem tűnnek ki, mint pl Soros, Gates, vagy Koch család, mondhatni radar alatt mozognak...
ez nem lehet valami nagy koronaékszer 3,6 milliárdos piaci értékkel.. :)
Kiviszik a tőzsdéről a Rothschild család koronaékszerét - Portfolio.hu
épp kezdtem érdeklődni valami zsidó vagyonos cucc után
Hidenberg research betámadta a világ 3dik (jelenleg) leggazdagabb emberét, aki valami indiai csávó lehet Gautam Adani...életemben nem hallottam róla, s talán így van jól :)
Most jött szembe velem, hogy Bill Gatesnek van egy holding vállalata, aminek a neve "Cascade Investment".. folyamatosan a "Bill & Melinda Gates Foundation Trust" van a figyelem középpontjába, de a nagyobb vagyon a Cascadeba van kb 70mlliárd, a kisebb vagyon az alapítványba ami kb 30milliárd...
https://en.wikipedia.org/wiki/Cascade_Investment
Uniper szerencse volt, vagy megérzés, fene tudja.. :) nem ajánlom, max spekire stabil szabályokkal, hol szállsz be/ki... német gázszolgáltató, óriási veszteséggel, államosították, a német állam 1€ körül vásárolta meg a cég rv-eit, azóta is lapátolják bele az euró milliárdokat... speki meghúzás lehet benne, hogy honnan, mikor kérdéses...
Auto1-et régóta figyelem, szoktam kereskedni, szinteket megjátszani, szépen meghúzták év vége fele.. amúgy autókereskedő cég, ilyen hahu szerű csak sokkal nagyobb.. :)
"Uniper és Auto1. " mik vannak. :) nem is hallottam róluk.
Thx, A legtöbbet az Uniper és Auto1 hozta, amcsik közül a Meta, Palantir..