Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Szolidáris? Nem szolidáris?

#1491087 TrendMan Előzmény: #1490623

Simor úgy látja, hogy:

https://telex.hu/kulfold/2023/02/03/simor-andras-o...

"A NER legitimációjának kulcsát Simor abban látja, hogy a rendszerváltás után a magyarokat egyedül a jólétük érdekelte. És mivel Orbán a rendszerváltás és a 2008-as világválság veszteseinek közvetlen anyagi segítséget kínált, ezért keveseket érdekelt a jogállam pilléreinek lebontása. Simor szerint a magyarokra jellemző az individualizmus, a szolidaritás hiánya, ezért is működhet évek óta az Orbán-rendszer „oszd meg és uralkodj”-elven alapuló stratégiája. Amikor ugyanis egyes kisebbségek, társadalmi csoportok a hatalom célkeresztjébe kerülnek, akkor kevesen állnak melléjük."

Nem! Nem!

Az nem lehet.

Ibiza is megmondta, hogy a segítőkész magyarok megmentettek egy félig meztelen belgát.

Ez a trumpf!

durva

#1491041 Ibiza

Nem találom a cikket, de valamelyik eus majom azt mondta, értelmesebb dologra költsék a pénzt minthogy a nemzeti kormányokra herdálják.

​Hoppá$

#1490968 matgab Előzmény: #1490961

ezek a vagyonnyilatkozatokmár 20 évvel ezelőtt is "viccesek" vagy inkább szánalmasak voltak.

Viccesek ezek a magánszemélytől kapott kölcsönök is. Érdekes, tudtommal hitelezési tevékenységhez MNB engedély kell. Főleg a politikusoknak ez rendszeresen megjelenő tétel.

Vajon miért?

Vajon vizsgálják-e a kölcsönt adó magánszemélyeket (Dehogy, a politikusokat sem!) hogy nekik honnan volt kölcsönre?

De persze az egészben a legviccesebb, hogy egy politikusnak sincs offshore cégben vagy magántőke alapban tulajdona (vagy közeli hozzátartozójának) , se részvény befektetése, se semmije. Egy nyomorék csóró mind, annyi pénzt nem sikerült a milliós fizetéseikből sem (meg az egyéb támogatások, tagsági , tiszteletdíjak stb stb) amennyit egy átlag budapesti informatikusnak 35 évesen...

Jobb lenne , ha beszüntetnék inkább az egészet, mert ebben a formában semmi értelme.

Eu pénz hiány

#1490942 prfecó

Orbán elengedte a minisztereit az egyetemi közalapítványakból Eu pénzek miatt?

IDEA Intézet

#1490867 Spade Előzmény: #1490854

Ez azt jelenti tanulhatsz ha akarsz mert szeretsz, ezerrel, de eröltetni fölösleges mert esélyed se lesz bekerülni a zöccáz millióba