Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

durva

#1491041 Ibiza

Nem találom a cikket, de valamelyik eus majom azt mondta, értelmesebb dologra költsék a pénzt minthogy a nemzeti kormányokra herdálják.

​Hoppá$

#1490968 matgab Előzmény: #1490961

ezek a vagyonnyilatkozatokmár 20 évvel ezelőtt is "viccesek" vagy inkább szánalmasak voltak.

Viccesek ezek a magánszemélytől kapott kölcsönök is. Érdekes, tudtommal hitelezési tevékenységhez MNB engedély kell. Főleg a politikusoknak ez rendszeresen megjelenő tétel.

Vajon miért?

Vajon vizsgálják-e a kölcsönt adó magánszemélyeket (Dehogy, a politikusokat sem!) hogy nekik honnan volt kölcsönre?

De persze az egészben a legviccesebb, hogy egy politikusnak sincs offshore cégben vagy magántőke alapban tulajdona (vagy közeli hozzátartozójának) , se részvény befektetése, se semmije. Egy nyomorék csóró mind, annyi pénzt nem sikerült a milliós fizetéseikből sem (meg az egyéb támogatások, tagsági , tiszteletdíjak stb stb) amennyit egy átlag budapesti informatikusnak 35 évesen...

Jobb lenne , ha beszüntetnék inkább az egészet, mert ebben a formában semmi értelme.

Eu pénz hiány

#1490942 prfecó

Orbán elengedte a minisztereit az egyetemi közalapítványakból Eu pénzek miatt?

IDEA Intézet

#1490867 Spade Előzmény: #1490854

Ez azt jelenti tanulhatsz ha akarsz mert szeretsz, ezerrel, de eröltetni fölösleges mert esélyed se lesz bekerülni a zöccáz millióba

elképzelések

#1490866 Spade Előzmény: #1490863

hát az agyműködésről ez is egy elképzelés, mások szerint az idegsejtrek apro 25nm-es üreges pálcikákbvól állmak amikor az idegsejtekben ezek egymásra kerülnek kvantum szuperpozícióba kerülnek és közös hullámfüggvényük lesz. A tudat ennek a szuperpozícióban levő szinkronizálódott huzllámfüggvények következménye. Ha a tudatunkat elveszítjük pl ájulás, halál akkor a szuperpzíció megszünik és a hullámfüggvény összeomlik. Ja és a mások között van Penrose, Hawking matematikus kutató társa a fekete lyuk felfedezésében, mielőtt azt hinnéd h valami ezotérikus fasz találta ki

IDEA Intézet

#1490865 Ibiza Előzmény: #1490854

Szerintem a jövőben az alkotó tudásra nem lesz szükség. A kiemelkedő elméket elkobozzák és janicsárképzőkbe teszik. Ők lesznek a humán agy bankja, magas célok kimunkálói. MI alapú kollektiv tervező programok lehetnek a jövőben, az emberi munkaerő a mostani átlag emberi szinten csupán a felhasználói szint lesz. Totális társadalmi ellenörzés lesz amivel kijelölhetőek az új igények..a következő évek fejlesztései.
Most is látszik a trend, könnyen befolyásolható életvégig dolgozó méhecske létrehozása a cél aki összehordja a mézet.
Ez a méhecske kap egy látszólagos jólétet és nyalhat ha jól viselkedik.

Még egy kiegészítés:Az e…

#1490863 TrendMan Előzmény: #1490862

Még egy kiegészítés:

Az emberi agy állítólag ugyanazokat az agyi területeket használja vallásos révület esetén, mint mérések, számítások, kalkulációk esetén.

Tehát az a gondolkodás, amely kiemelte az embert a sötét középkorból és amely a reneszánsz kezdetén kezdett terjedni, nem fér meg a vallásossággal.

Ettől persze még nincs minden megoldva, hiszen ez a gondolkodás hozta létre a jelenlegi bolygót átívelő krízis helyzeteket is.

Tehát van kihívás szép számmal.

Egyébként önmagában szer…

#1490862 TrendMan Előzmény: #1490860

Egyébként önmagában szerintem nem támadható Orbán elképzelése, mert önmagában kerek, nincsenek benne antagonisztikus ellentmondások.

Arra gondolok, hogy az általános elbutulás és a gyengébb oktatás nagyon jól megférhet a vallásosság terjedésével.

Hiszen, ha önmagadban és a jövőben már nem hiszel, akkor marad Isten és az ördögtől való félelem, a kisebb-nagyobb potentátoknak való behódolás és a remény a túlvilágban.

Orbán elképzelése egyedül a világgal való viszonyában antagonisztikus, mert ez így egy vissza a középkorba koncepció.

Ebben semmi fejlődési vagy előrelépési potenciál nincs.

Persze, ha abból indulunk ki, hogy jön a nukleáris holokauszt, akkor szinte már mindegy is.

mié nem vagyunk happyk?

#1490861 Koffein Előzmény: #1490859

Ez mindennapos, főleg futárok élnek ezzel a lehetőséggel, járdán, zebrán, forgalommal szembe.. :)