Talán még 15.220 lehetne.
Lehet várni kell +1 napot még - Smart Money merre megy mi is arra álljunk irányba ...most nagyot lehet égetni, ha nem jó irányba állunk be...
Aki ma shortolódik be, annak jaj lesz holnap.
Viszont, aki holnap shortolódik be, annak hajaj ...
Sziasztok!
Izgatottan várom az estét - meglepetés, vagy a többség várakozása lesz-e. A DX és a VIX mint iránytű....
Jó reggelt, sziasztok!
Igen, ma talán már kimozdul valamerre, mondjuk nekem teszik ez a sávozás lehet kereskedni.
Jó reggelt, sziasztok!
Lassan elfogy a hely és ebből az oldalirányú beszűkülésből ki kell törnie. Nálam alapesetben a letörés a fő irány legalább 14800-ig, utána próbálhat meg megint felfelé törni.
Szerintem az a "zászló alakzat" be fog sülni. Igen magasra kellene felmennie a cél árnak.
Megcsinálhatja 14.704-ről felfelé a 15.342 környékét, de utána véleményem szerint öt hullám mehet ismét lefelé.
Bocsi, lehet, félreérthető voltam, annak a nagy zászlónak mennyi lenne a célára? Gondolom az ilyen alakzatoknak az is van.
Szia!
Hmmm! Könnyebbet kérdezz!
Konzervatív számozás alapján a nagy "C" ment vagy megy fel. Még nem érte el a 78.6%-os fibot.
Elvileg megpróbálkozhat vele, sőt még föléje is szúrhat.

Szia, és szerinted ennek mennyi lenne a célára? Mármint felfelé?
Zavart érzek az erőben! Korábban vártam lefelé a harmadik lábat! Nos, kezd lehetőségként jelentkezni.
Ha ismét elindulna lefelé, akkor a háromszög a "B" hullám része lenne és a "C" hullám lemehetne akár 14.704-ig is.

Lenthor gratulálok és nagyon köszönöm! Nagyon pontos a chartod!
Köszönöm!