Sziasztok!
Izgatottan várom az estét - meglepetés, vagy a többség várakozása lesz-e. A DX és a VIX mint iránytű....
Sziasztok!
Izgatottan várom az estét - meglepetés, vagy a többség várakozása lesz-e. A DX és a VIX mint iránytű....
Jó reggelt, sziasztok!
Igen, ma talán már kimozdul valamerre, mondjuk nekem teszik ez a sávozás lehet kereskedni.
Jó reggelt, sziasztok!
Lassan elfogy a hely és ebből az oldalirányú beszűkülésből ki kell törnie. Nálam alapesetben a letörés a fő irány legalább 14800-ig, utána próbálhat meg megint felfelé törni.
Szerintem az a "zászló alakzat" be fog sülni. Igen magasra kellene felmennie a cél árnak.
Megcsinálhatja 14.704-ről felfelé a 15.342 környékét, de utána véleményem szerint öt hullám mehet ismét lefelé.
Bocsi, lehet, félreérthető voltam, annak a nagy zászlónak mennyi lenne a célára? Gondolom az ilyen alakzatoknak az is van.
Szia!
Hmmm! Könnyebbet kérdezz!
Konzervatív számozás alapján a nagy "C" ment vagy megy fel. Még nem érte el a 78.6%-os fibot.
Elvileg megpróbálkozhat vele, sőt még föléje is szúrhat.

Szia, és szerinted ennek mennyi lenne a célára? Mármint felfelé?
Zavart érzek az erőben! Korábban vártam lefelé a harmadik lábat! Nos, kezd lehetőségként jelentkezni.
Ha ismét elindulna lefelé, akkor a háromszög a "B" hullám része lenne és a "C" hullám lemehetne akár 14.704-ig is.

Lenthor gratulálok és nagyon köszönöm! Nagyon pontos a chartod!
Köszönöm!
Elég lehetne az "e" hullámhoz!
Már nem szabadna nagyon lejjebb menni, mert akkor nem háromszög.

Jó reggelt, sziasztok!
Köszönöm a reggeli iránymutatást! Közeledik a támaszhoz.