Első nap elhasalt Bard, erre a hírre beadták googlet -7%-on áll jelenleg, lehet nap végére meglesz a -10% is... meglátjuk na :-/
Első nap elhasalt Bard, erre a hírre beadták googlet -7%-on áll jelenleg, lehet nap végére meglesz a -10% is... meglátjuk na :-/
Van tojásos részvény is https://finviz.com/quote.ashx?t=CALM&p=d
Cal-Maine Foods
igen, teljes csőd szélén tántorgás, sok a shortos , akiket még megpróbálnak bekeríteni illetve még egy két ember ki tud ugrani így magasabb árakon a csőd előtt.
Valószínűleg a reddites csorda ugrott rá a magas shortállomány miatt
Hasonlít a neve az E-BAY-hez, nem lehet, hogy ezért?
B-b-bay?
Ezt szerintem jól el lehet manapság adni.
őrület, fizetésképtelen a cég, azaz csődben van... erre napon belül +110% is megvolt... 2021 visszaköszön vagy mi a vihar van? :-/
Esports Entertainment-et (GMBL) már napok óta nézegettem, de nem vettem. Erre tegnap ugrott 88%-ot (premarket ma +26%).
Meglovagolták a 2021es őrületet, gondolom a tulajok kitáraztak, most meg dolgoznak jópízé a Shellnek :)
0.86$ -on... ez lófűtty pénz nekik, de cserébe lesz egy jó kis elektronyos töltős applikációjuk pár száz töltővel..
ennek mi értelme van? Lassan havonta fogják emelni a limitet. Egyszerűbb lenne eltörölni ezt a faschágot. Dedo az egész hajcihő.
Nagyon bullnak tűnik innen most a pénteki nap.