Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

IDEA Intézet

#1490848 Spade Előzmény: #1490839

De én mondom h jó és perspektivikus a vizilova akinek nincs elég tudása el se tudja képzelni h mennyire az

mié nem vagyunk happyk?

#1490847 TrendMan Előzmény: #1490846

Ehhez bármilyen oldalról hozzá tudok szólni:

Támogatólag vagy le tudom szólni, tudok ellenérveket hozni vagy néhány jó gondolatot kiemelni, melyik legyen?

A magyar ember alapvetően a kivagyiság és a kisemmizettség koordinátarendszerében határozza meg magát és ebben a dimenzióban nincs olyan, hogy elégedettség.

Egyébként óvatosan bánnék annak a megítélésével, hogy külföldön milyen az általános hangulat, mert ezt egy síparadicsomban aligha lehet megítélni.

Élte ez az arc akár csak néhány napig egy átlag osztrák életét?

A mimikáról meg az jutott eszembe, hogy ilyen erőltetett módon, ahogy a kísérletben leírják szerintem valóban nem működik.

Viszont a beszéd is egyfajta mimika és aki sokat beszél az jobban érzi magát. Egyrészt megmondja a magáét, másrészt mozognak az arcizmok.

Ezért a sok telefonáló nő és ezért lehet ilyesmire lelki gyakorlatokat építeni, ja és ezért érzi okosnak magát a politikus.

IDEA Intézet

#1490841 Koffein Előzmény: #1490839

Ha vízióban Kína az etalon, akkor figyelembe kéne vennie, hogy oktatásba odateszik magukat, meg IT-ba mégjobban, mert tudják, hogy ez a jövő... ez a víziló nem jut messzire, egy lebutított oktatással, és csak összeszerelő üzemre összpontosítva..

IDEA Intézet

#1490839 TrendMan Előzmény: #1490836

Orbánnak van egy víziója, ezzel a zavaros világban döntő fölényben van a viziló-mentes ellenzékkel szemben.

Senki nem mondta, hogy jó vagy perspektivikus a vízilova, lehet csak kövér, felfuvalkodott, erőszakos és egyszer csak eldurran - a lényeg, hogy van.

Nem akarom egy elmúlt Birodalom mániákus vezetőjéhez hasonlítani, de volt egy H-betűs diktátor, akinek szintén volt egy vízilova zavaros időkben és amikor megbukott vele, akkor mit mondott?

- A Ti hibátok! Nem valósítottátok meg az én víziómat! Gyengék voltatok hozzá, nem is érdemeltétek meg.

áremelés vs béremelés

#1490811 TrendMan Előzmény: #1490809

Ha engem kérdezel, akkor az infláción nyerészkedő cégvezetők mindent lecserélnek - mert megengedhetem magamnak - a családtagok is és a kivagyiság újabb csúcsokra hág.

áremelés vs béremelés

#1490809 Koffein Előzmény: #1490800

Ahogy nézem a számokat ez azt jelenti, hogy többen engedhetik meg maguknak a luxi autókat? vagy csak elhalasztották a vásárlást?

Harcomat az infláció ellen ...

#1490798 TrendMan Előzmény: #1490793

Zöldségesnél érdekes, hogy ha az egyik nem szimpatikus átmész a másikhoz aztán egy idő után kiderül, hogy az összes zöldséges egy kézben van és ugyanazt árulják - talán 1-2 kivétellel.

Simán lehet, hogy máshol is így van.

Harcomat az infláció ellen ...

#1490793 Koffein Előzmény: #1490788

Fehérvári úti piacra szoktunk járni. Ismerni kell a piacosokat, ha nem ismered eladják a rothadt kutyaszart is aranyáron... van egy bejáratot hentesesem, ha nem jó a cucc, egyből mondja, hogy friss cucc mikor lesz nem ajánlja, vagy ha van friss hátramegy és hozza kifele a portékát... zöldségesek is túlárazva árulják a cuccot, ismerni kell a megfelelő mamit, akivel megtudod beszélni az árat...

A lehel úti piacra mondják, hogy olcsóbb, mint a többi, de az nekem nagyon kiesik, időbe nem éri meg sem autóval, sem tömegközlekedéssel...

Harcomat az infláció ellen ...

#1490788 Spade Előzmény: #1490768

hát nem a fény útcai piacra gondoltam, ott még a kutyaszart is aranyárban mérik. De szombaton lecsekkolom az árakat. mert nemvok egy nagy májar a témában, csak érzésre mondtam és az is lehet h hülyeséget.