Regisztráció Elfelejtett jelszó

NŐK & FÉRFIAK

Ez igaz, az enyém is enn…

#1491600 matgab Előzmény: #1491427

Ez igaz, az enyém is ennyivel nőtt kb a 30 évvel ezelőtti állapotomhoz képest...

Amúgy szerintem ez a 24% az, hogy ennyivel jobban lódítanak az emberek. Vagy akinek kisebb, az kevésbé megy el méreckedni...

orosz kémlufi és transz a jégen

#1491547 TrendMan

Azt hittem ez a hölgy már visszavonult, de aztán a kattintás szám mégis itt tartotta és nem hiába, most rátalált egy érzékeny témára:

Ez a transz korcsolyázó eset tényleg most történt és a main stream média ennyire lemaradt róla, hogy innen kell értesülnöm?

ezek a nők

#1490845 TrendMan Előzmény: #1490843

Ez már amolyan kapuzárási pánik, ha jól értem?

Úgy tűnik a fagyasztott élelmiszerekkel forró temperamentum jár - vagy zavaros fej.

A férfi-női energia közötti egyensúly felborult a világban, a nyugati férfiak terméketlenné váltak, a nők elférfiasodtak ...

#1490823 Koffein Előzmény: #1490821

wooow :)

ez is érdekes, amikor a meleg ffi megy neki az lmbtqvégtelen lobbinak...

A férfi-női energia közötti egyensúly felborult a világban, a nyugati férfiak terméketlenné váltak, a nők elférfiasodtak ...

#1490822 TrendMan Előzmény: #1490821

Ki mondta, hogy a férfiak terméketlenek?

#1490804 TrendMan Előzmény: #1490803

Esetleg ő is?

Az egyik férfi, a másik nő. Melyik melyik?

#1490803 TrendMan Előzmény: #1490802

Lehet így jönnek létre a zöld, nagy gulu szemű emberkék, akik régebben az UFO történetek szerves részét képezték?

Light Up Green Alien Mask

#1490802 Koffein Előzmény: #1490801

játék nélkül is ki lehet jelenteni, hogy ez így van

na igen

#1490720 TrendMan Előzmény: #1490718

No info.

Nem akartam rossz májú lenni, szerintem ez nem amolyan hippy hangulatú összejövetel lehet ... de konkrétan nem tudom.

Nálunk egyenlősdi van, s…

#1490717 KawaBazsy Előzmény: #1490716

Nálunk egyenlősdi van, s ez nagyon megfelel nekem. Én is főzök, takarítok, vigyázok a gyerekekre. A feleségem meg nem tőlem várja, hogy eltartsam, mindennek fizeti a felét (jól keres). Máshogy el se tudnám képzelni.

Na igen, ügyvéd, magánny…

#1490716 TrendMan Előzmény: #1490715

Na igen, ügyvéd, magánnyomozó stb. nem egy nyugodt, normális élet kellékei. Gondolom a munkája se stresszmentes, kevés jól fizetett munkakör az manapság.

---

A sok érzékeny részlet miatt ezt itt töröltem, nehogy a végén valaki magára ismerjen ;-) vagy másra.

Velem ezt nem lehet megc…

#1490715 KawaBazsy Előzmény: #1490713

Velem ezt nem lehet megcsinálni, egy nő se merné, aki ismer.. A haverod meg fogadjon jó ügyvédet, magánnyomozót, szerezzen bizonyítékot a dolgokra, s védje meg az igazát, ahogy egy jogállamban illik.

válás

#1490714 Spade Előzmény: #1490713

Az lmbtq-t nem azért nyomatják mert az számosabb kisebbséget érintene vagy valós társadalmi probléma lenne, hanem mert ez a zerők agendája ami sgíti a céljaikat, pl szétveri a közösségeket tovább csökkenti a szaporodást és segít sok hülyét kinevelni akik semmire se alkalmasak csak arra h rájuk szavazzanak

A zélet igazságot tesz ez a jó hír, h ez majd csak kb 15 év múlva lesz ez a rossz része. Mert akkorra a gyerekek már felfogják h ki mit csinált, sőt ha tényleg bipoláris a zasszony akkor akár ez első roham után is megkephatja őket. De ha csak a középsuliban akkor is még utána 40 évig segítheti őket.A zigazi szeretet mindig önzetlen, nem vár viszonzást és vissza fogja majd kapni , tudom menjek a picsába