Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

matgab Előzmény: #1490648

Egy haverom válik. Imádja a gyerekeit - akik még kicsik. Az asszony meg valami mentális zavarral szenved (sztem bipoláris depresszió- de én nem vagyok szakember).

Az asszony "elrabolta" a gyerekeket és nem teszi lehetővé a láthatást sem.

A haverom próbálkozik minden hatóságnál, de mindenhol úgy néznek rá, mint egy szardarabra. Mint egy olyan férfira, aki biztos verte az asszonyt és a gyerekeket.

Holott nem így volt. A haverom volt aki minden este altatta a gyerekeket, aki fürdette őket, aki óviba értük ment, aki játszott velük.

Ehhez képest az asszony inkább sorozatokat nézett, otthon elvolt, max bevásárolt, főzött stb... Erre most csak azért, hogy a pasinak fájdalmat okozzon leköltözött a szüleihez (hétvégi látogatás címén) és azóta sem ment haza és be sem engedi az apát a gyerekekhez. Sőt máshol sem engedi hogy élőben találkozzanak. Max telefonon 5-5 percet.

Persze fullban ellene neveli a gyerekeket, ezért a 3 éves gyerek ilyeneket kezdett el kérdezni az apjától, hogy "te most hazudsz apa?"

Érdekes, hogy erről nem szól a fáma sehol. Hogy vannak kisemmizett apukák (mert ugye pénze soha nem volt a nőnek, se lakása , ilyen minimálbéres vackon dolgozott , miközben az igények a plafont verdesték)- és nyilván most a világ minden pénzét is vinné és a gyerekeket is elveszi az apjuktól.

Sajnos nem egy barátom járt így.

Mindig csak arról hallani, hogy egyenlő fizetést a fériakkal , meg létszámkvótákat (persze nem az olajfuró tornyokban , meg a bányákban, hanem a zsíros laza politikai állásokban inkább!)...

Meg a mindenféle szexuális perverzek gondjairól lehet állandóan hallgatni a médiában, de a gyermeküktől megfosztott apukákról és azok jogairól valahogy nem hallani!

Jó lenne ha ezt is felkapná a közbeszéd, lennének sorozatok, ezekről is szólna a Fókusz az RTL-en regélne a Telex stb stb ... Mert több embert érint , mint a mindenféle LMBTQ meg hasonló vacakságok.