Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Berlinbe túl jól sikerült a buli

#1490191 matgab Előzmény: #1490124

teljesen nem normális a német média.

Amúgy mintha az elmúlt 20 évben minden Európa összeomlásán dolgozna mind gazdasági minden más szempontból.

Ott voltak a bankok elleni giga büntetések, a VW botrány, a migránsok Európára engedése a willkomenskultur erőltetése, a kereszténység elleni tudatos propaganda hadjárat, a homoszexualitás folyamatos propagandája, a Covid keresztül nyalatása az összes karanténnal bezárással miegymással, azt követő pénznyomtatással és az ukrán orosz háború kiprovokálása és annak részeként az EU iparának leválasztása az orosz nyersanyagokról (a szankciókkal) és helyette drága amcsi érdekszférából beszerzett alapanyagok, amivel versenyképtelenné teszik az európai ipart. Valamint eladni sem tudnak az európai cégek az oroszok felé.

Ezek mellett persze sok kis apró szarsággal is szivatják az európai népeket Brüsszelből még külön is, mindenféle rendelettel szabályozással, szankciókkal.

Aki meg kicsit is ellenáll ezeknek a fenti irányelveknek,

Valahogy az elmúlt 20 évben mintha tényleg mind az USA-ból mind Brüsszelből feladatuknak éreznék, hogy Európát meg kell nyomorítani.

menekülés

#1490177 Ibiza Előzmény: #1490170

Usa szokásos módszere, adnak pénzt de csak haveri kutyáknál lehet elkölteni.. igénylik a termőföldeket, a közművek privatizációját..a lakosság adóztatását adósrabszolgásitását.
Az átadott fegyvereket adóssággá konvertálják..életfogytig kamat.
Most próbálják orosz pénzeket is elcsaklizni.. tőke nélküli pénzáramlás..
Ajánlottam már párszor a gazdasági bérgyilkos vallomása könyvet..szépen leirja mi volt a szaudiakkal..és délamcsi országokkal.

menekülés (Boom vs Bumm)

#1490176 Ibiza Előzmény: #1490169

igen, kipróbálhatnak MI-t, stratégiákat, szerezhetnek orosz fegyvereket, nézhetik az orosz stratégiát. Tét nélkül vizsgázhat a hirszerzés.. ki lehet próbálni kisérleti fegyvereket..kinzási módszereket.. Gyengithetik oroszt az eut.. éket verhettek közéjük... EUnak 10évre reszeltek.
Vannak kártyái usának.. ursi ha nem csinálod azt amit akarunk akkor kiderülnek a pfizeres dolgaid.. szándékosan belevették őket..
Most az olasz kislányt is bebuktatták.. (mondjuk nem vagyok benne biztos ebbe nincs benne a kezünk:)

menekülés

#1490170 Koffein Előzmény: #1490167

Majd kiderül, hogy visszamennek-e vagy sem, mi csak elmélkedni tudunk ezen.. :)

Szerintem kapnak több száz milliárd dollárnyi segélyt az újjáépítésre + a németek, franciák, lengyelek, amcsik lefölözik a hasznot, OV politikájának köszönhetően az újjáépítésből a mi oligarcháink kimaradnak..feltéve, ha nem fordul 360fokot az elkövetkező időszakban...

Vannak ott lehetőségek, látjuk mennyi minden jött ukránoktól, csak nem ellopni kell s 20év múlva ők lesznek az új észtek :P

menekülés (Boom vs Bumm)

#1490169 TrendMan Előzmény: #1490167

Simán el tudom képzelni, hogy Ukrajnában jön egy fajta boom olyan, amit mi már csak hírből ismerünk.

Persze ennek feltétele a háború mielőbbi és a körülményekhez képest normális lezárása (lenne).

Biztos vagyok benne, hogy egy Brzezinsky-féle mestertervben van egy ilyen forgatókönyv is.

Olvastátok ma, hogy állítólag az ukránok megvalósították a Pentagon álmát, a különféle fegyvernemek valós idejű integrációját/együttműködését?

Talán a pf-en volt egy cikk, de nem tudtam végig olvasni:

Mintha azt írta volna, hogy a titok az alulról felfelé történő építkezés és információ áramlás, amit a Pentagon nem tud megvalósítani a szigórú jóváhagyási utak miatt.

menekülés

#1490167 Ibiza Előzmény: #1490166

Szerinted visszamennek?
ló..t
Most tapasztalják meg milyen szar helyen éltek.

20évig nem lesz ott normális élet.
A zavarosban halászók mennek majd vissza névleg.
Lehet földeket ingatlanokat szerezni, "elégtek a tullapok.."

Mondjuk kulturkör szempontjából jobbak mint a muszlimok.

Állítólag 1éven belül csődbe mentek volna ukránok, ott megállt az idő.. semmit nem fejlődtek 10-20 év óta.. ezért provokálták ki a háborút..zeli kóser srác és ez élete főszerepe..jó fizetést is hoz..

menekülés

#1490166 TrendMan Előzmény: #1490163

Nem lehet kizárni.

Mondjuk akár pozitív hozadékát is el tudom képzelni néhány évtizedes távlatban - nem a maffiának, hanem annak, hogy most sok ukrán átlagember időzik itt egy darabig.

menekülés

#1490163 Ibiza Előzmény: #1490160

mint mondtam attól tartok most építkezik az ukrán maffia, egész euban most csont nélkül mozoghatnak.. köthetik a szövetségeket.
Jött sok fekete is ukrán rendszámú autókkal..állítólag ott tanuló diákok.. de nem egy eléggé kinőtt már ebből a korból.
Sok szerb és albán is hirtelen horvát lesz.

A közgazdászok szerint a…

#1490161 Ibiza

A közgazdászok szerint az Egyesült Királyságban akkora a baj, mint Oroszországban - Portfolio.hu
Tényleg pusztul a világ.
Régen angolok voltak a stílus, az elegáns visszafogottság.. mértékadóak voltak és megfontoltak.
Most rengeteg a melléfogás a rossz döntés a buta nyilatkozat.. és jön az ehhez társuló romló gazdasági helyzet..
És jobb lesz? ez még csak a kezdet.2-3év szopacs..euban min 10év versenyképesség visszaesés..
Euban semmi értelmes fejlesztés vagy innováció.. homo és genderes műmájer kék és zöld "fenntartható" projektekkel mennek a közös pénzekre..olyanokkal amik nem viszik előre a világot..

menekülés

#1490160 Koffein Előzmény: #1490156

szerintem a rosszabb arcúak tovább mennek, pl némteknél ingyen elvannak, ha jól tudom pénzt is kapnak, ingyen mennek wellnessbe, fürdőbe, meg fene tudja milyen kedvezményeket kapnak... ahhoz képest itt lófaszt kapnak..

menekülés

#1490158 Ibiza Előzmény: #1490154

Seggdugasz tábornok (zeli) már pedzegeti, majd haza kell hozni a külföldre ment ukránokat. Ja. Hirtelen kiszabadultak, csont nélkül mentek nyugatra, kaptak letelepedést.. majd mennek haza romeltakarítani..

menekülés

#1490156 Ibiza Előzmény: #1490154

állítólag 80% megy tovább de majdnem 2 millióan jöttek erre, 400.000ember is nagyon sok...főleg ha nagyobb rész Bp-n vannak.
ja és a plázák is tele vannak. A fele kifejezetten jómódú elnézve az autókat.
Ami nem megnyugtató, nagyon szervezett az ukrán maffia, románoknak és a szerbeknek is megvan a saját szakterületük.
Nagyon sok fekete is van MO-n. még szolidak de lesz egy kritikus tömeg amikor már összeállnak mint a pormacska. Sanyargatni fogják a népeket, bár bízom az emberek védekezési ösztönében gyorsan leverik ezeket és mehetnek a töketlen nyugatra.

menekülés

#1490155 Ibiza Előzmény: #1490150

Nappal is, Blahán, Váci u.ban, Deák téren.. rengetegen vannak.
Oroszok is de a többség ukrán.
A mélygarázsokban is tele vannak ukrán autókkal. BKV-n nem is kérik tőlük a jegyet.
Érdekes mód a szállodák hátsó kijáratánál bagózik a személyzet, sok ukrán szobalányt látok..
De iskolákba is viszik a gyereket..a gyerekkel oroszul beszél (nincs ukrán nyelv) és a suliban?

menekülés

#1490154 Koffein Előzmény: #1490142

Biztos sokan tovább mennek, de vannak bőven. Város tele ukrán autókkal... szerintem aki teheti németekhez megy, ott jobban élnek, mint itt, vagy a háború előtt otthon... :)

menekülés

#1490150 TrendMan Előzmény: #1490142

A lenti témához hozzáfűzném, hogy ha valaki az esti Budapesten kószál mondjuk úgy este 11 óra és hajnali 1 között, akkor a legtöbb gyalogos, aki szembejön szláv nyelven beszél.

A csomópontokban talán nem, hiszen ott nagy az átmenő forgalom, de sok főúton amúgy a csomóponttól el irányban ez igaz.

Gondolom nem kevesen tartózkodnak a fővárosban is és mivel nincs jobb dolguk jönnek-mennek jobbra-balra.

Ez többszörös tapasztalatom mondjuk pl. a Nagykőrútnak azon részein, ahol nem a kocsmajáró nyugati fiatalság dominál.

menekülés

#1490146 Fornit Előzmény: #1490142

Sárváron koncentrálódtak. A vasútállomástól majdnem a központig úgy mentem tavasszal, hogy nem hallottam magyar beszédet, csak szláv. Térképen lemértem 550 méter.